info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ablası Ölünce Yalnız Kalan Kadına Polis Sahip Çıktı

Tekirdağ da iki katlı harabe haldeki evde birlikte yaşadığı ablasının organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirmesinin ardından yalnız kalan 69 yaşındaki Hatice Özdemir e polis sahip çıktı.

 

Tekirdağ'da iki katlı harabe haldeki evde birlikte yaşadığı ablasının organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirmesinin ardından yalnız kalan 69 yaşındaki Hatice Özdemir'e polis sahip çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen Özdemir, geçici olarak polis evine yerleştirildi. 
 
Orta Cami Mahallesi, Soğukkuyu Caddesi üzerinde babasından kalan tarihi iki katlı evde komşularının maddi desteğiyle kardeşi Hatice Özdemir ile birlikte oturan 71 Mukadder Özdemir, önceki gün evde yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle öldü. Komşularının yemek getirdiği sırada ölen Mukadder Özdemir'in kardeşi Hatice Özdemir ise gözyaşlarına boğuldu. Evde yapılan incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
 
Ablasının ölümünün ardından harabe evde tek başına kalan ve hiçbir geliri olmayan Hatice Özdemir'e ise polis sahip çıktı. Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın talimatıyla evden alınan Hatice Özdemir ilk önce Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından da geçici olarak Polis Evi'ne yerleştirildi. 
 
Hatice Özdemir'in kötü yaşam şartları nedeniyle evde yalnız kalmasının uygun olmadığını ifade eden Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Özdemir'in en kısa süre içinde huzurevine yerleştirileceğini söyledi. 
 
TOPRAĞA VERİLDİ 
 
Yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Mukadder Özdemir ise dün Orta Cami'de kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.