info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Hayır Çarşısı Açıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Sosyal İşler’in organize etmiş olduğu Altınova mahallesi AK Hayır Çarşısı’nın açılışı gerçekleşti.

Tekirdağ Altınova Mahallesi’nde açılan AK Hayır Çarşısının açılışına Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur,İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca ve Süleymanpaşa İlçe  Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. AK Hayır Çarşısının organizasyonunu yapan ve açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yüksel “ Tekirdağ’ımızın Altınova mahallesinde açmış olduğumuz bu hayır çarşımız bayram üzeri ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın ilacı olacaktır. Bu AK Hayır Çarşısı Mağazamızın açılışında bizlere destek olan AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına, İş Adamlarımıza ve Kurumlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
TEKİRDAĞ’IN HER MAHALLESİNE BİR HAYIR ÇARŞISI
 
AK Hayır Çarşısı Açılışında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur “ Hayır çarşısı organizasyonu güzel bir organizasyon ve örnek alınması gereken bir proje. Biz İl Başkanlığımız olarak Tekirdağ’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşadığı her mahallemizde Hayır çarşısı açmayı planlıyoruz.
 
AK Altınova Hayır Çarşısı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız buradan Bayram üzeri hem kendi eksiklerini hem çocuklarının eksiklerini karşılayabilecekler. Biz AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak bu tür sosyal Projeler üretmeye ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını hafifletmeye gayret ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.” dedi.
 
AK Hayır Çarşısının açılış konuşmasını yapan Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yükselin konuşmasının ardından Kurdele Kesimi ile gerçekleşti. Vatandaşlar içeriye 5’erli guruplar halinde girerek ihtiyaçları olanı ihtiyaçları kadar aldılar.