info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Çerkezköy`de Seçim Turlarına Hızlı Başladı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve yönetim kurulu üyeleri İstasyon mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

İlçe teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri ziyarette, halkın sorunlarını dinleyen Başkan Öge ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların beklenti ve taleplerini not etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Öge, İstasyon mahallesi halkının, gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

GENÇLİK KOLLARI

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, ilçe esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyen partili gençler, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Çarşı esnafına ‘hayırlı işler’ dileyen gençlik kolları mensupları, “İlçe esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek bir araya geliyoruz. Sorunlarını dinliyor, beklentilerini soruyoruz. Vatandaşlarımızın, daha yaşanabilir bir Çerkezköy için taleplerini alıyoruz. İnşallah, yerel seçimlerde Çerkezköy’ümüzü AK Partili belediyecilik hizmeti ile tanıştıracağız ve halkımızın tüm sorunlarını giderme noktasında büyük hamleler yapacağız.” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin