info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Çorlu`da Sert Konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir,Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında CHP`ye ve Genel Başkan Özgür Özel`e sert eleştirilerde bulundu.

Tekirdağ'a övgüler yağdıran Erkan Kandemir yaptığı açıklamada; " Biz Tekirdağ'ı bir başka seviyoruz. Burası Türkiye'nin incisidir. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. En çok da Büyükşehire hizmet etmek istiyoruz.Cumhurbaşkanımızın ifadesinde de anlattığı gibi has bahçenin en güzel güllerinden biri olan Tekirdağ'a hizmet etmek istiyoruz. Onun için hizmete talibiz. Süleymanpaşa'da başarılı hizmetler yapmış, bizim teşkilatları mızdan yetişmiş Cüneyt Bey Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sokaklarda büyük coşkuyla karşılandı.

31 Mart tarihinde milletimizin gücüyle sandıklardan bir başka ses gelecek. Cumhur İttifakı, bir anlayışın, değer siyasetinin bir arada tuttuğu, yüreklerin paramparça olduğu insanlığın vicdanını temsil eden bir siyasal hükümettir. Cumhur İttifakı başkalarına benzemez. Onlar birbirlerine koltuk ikram ederken, makam beğendirirken, kendi içlerinde kavgaya tutuşmuş birbirlerini iterlerken, biz acaba Türkiye için yarınlar nasıl güzel olur diye kafa kafaya veriyor ve mücadele ediyoruz. Yeri geliyor göğsümüzü siper ediyoruz yeri geliyor güçlerimizi birleştiriyoruz. Bu millete hizmet etmek için güçlerimizi birleştiriyoruz. CHP'de bir Başkan değişikliği oldu. Biz de ilk icraatını merak ettik. Şehitlerimizin olduğu gün bütün partiler bir araya gelerek bir deklerasyon imzaladılar. İki parti hariç. Birisi CHP birisi HDP, iki parti imzalamadı. Bunlar terörün temsilcileri gibi bir arada olmaktan eskiden tanıyorlardı şimdi hiç imtina etmiyorlar. Ama inanıyorum ki milletimiz bunlara 14 ve 28 Mayısta gösterdiği iradeyi bir kez daha gösterecek. Milletimiz bunlara, Biz bir arada, bu bayrağın altında, bu ezanın sesiyle birleşeceğiz, kardeşliği derinleştirecek muhabbeti tesis edeceğiz " Diyecekler.

Bu muhabbeti Tekirdağ'da gördüm. Bizim kalbimiz muhabbetin sesiyle, zihinlerimiz bu memleketin değerleriyle dolu. İstikametini de milletin verdiği bir siyasi hareketiz. İlhamı milletten aldık. Milletin derdiyle dertlenen bir hareketiz. Cumhur ittifakı olarak Milliyetçi Hareket partisiyle el ele verecek, gönül gönüle olacak, milletine hizmet etmek için dizinin dibine oturacak, sofrasını paylaşacak, karşısında önünü ilikleyecek, hizmet etmek için gayret göstereceğiz  Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin