info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Hayrabolu da İftar Yemeği Verdi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın organizasyonu, Bahçelievler Belediyesi sponsorluğunda iftar yemeği verdi.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın organizasyonu, Bahçelievler Belediyesi sponsorluğunda iftar yemeği verdi. 
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur yaptığı açıklamada, Dünya üzerindeki Müslümanlar'ın çok sıkıntı çektiğini belirterek;” Dünya Müslümanları sıkıntılı günler yaşıyor. Ancak bunu dile getiren sadece Türkiye, sadece bizim başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan. Mısır'da yaşananlara, Suriye’de yaşananlara maalesef Avrupa, Amerika hatta Müslüman ülkelerde maalesef sessiz kalıyorlar. Sadece başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı her platformda Mısır’da, Suriye’de ve diğer dünya ülkelerindeki Müslümanlara yapılan zalimlikleri dile getiriyor. Mısır’da yaşanan zulmü ve katliamı haykıran bir başbakanımız var. İyi ki böyle bir başbakanımız var” dedi.
Hayrabolu Sebze pazarında verilen yemek sonrasında semazenler gösteri yaparken, ilahiler okundu.
İftar yemeğine Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Hasan İrtem, Bahçelievler Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İstanbul Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sedat Ecin, Tekirdağ Ak Parti il Başkanı Ahmet Kambur ve yönetim kurulu üyeleri, Hayrabolu Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Çetin, çevre il ve ilçelerden gelen belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.