info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Türkan Dağoğlu Tekirdağ da

12 Haziran 2011 milletvekili seçimlerinde AK Parti İstanbul 2. Bölge 9. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Türkan Dağoğlu (Dölgen) “Türkiye Buluşmaları Konferansı” için Tekirdağ’a geliyor.

12 Haziran 2011 milletvekili seçimlerinde AK Parti İstanbul 2. Bölge 9. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Türkan Dağoğlu (Dölgen) “Türkiye Buluşmaları Konferansı” için Tekirdağ’a geliyor. Tekirdağ Çiftlikönü eşrafından Dölgen ailesinin kızı olan Prof. Dr. Türkan Dağoğlu Tekirdağ Namık Kemal Lisesi mezunu olduktan sonra Tıp Fakültesini bitirmiş. Uzun yıllar Çapa Tıp Fakültesi Çocuk Ana Bölüm Dalı Başkanlığı yapıyordu. AK Parti’nin 12 Haziran’daki seçimlerinde seçilecek sıradan aday gösterilmesi Tekirdağ’lıları ziyadesiyle memnun etmiştir. Prof. Dr. Türkan Dağoğlu’nun (Dölgen) seçimler sonrası kurulacak hükümettede bakan olarak görev alacağı kesin gözüyle bakılmaktadır. 30 Nisan 2011 Cumartesi günü Tekirdağ’lı hemşehrileri ile buluşmaya gelecek olan Dağoğlu’nun konferansına yoğun ilgi olacağı bekleniyor.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları İl İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarının konferansa katılacakları belirtildi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber