info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti’den ilk resmi başvuru ilçenin tanınan iş adamlarından Ömer Karadeniz tarafından yapıldı. Katılımın yoğun olduğu bir programla resmi başvurusunu gerçekleştiren Ömer Karadeniz, yıllardır AK Parti’ye hizmet ettiğini, hizmetlerinin kapsamını genişletmek amacıyla Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti. Karadeniz, “Halkımızı AK hizmetlere kavuşturmak için, Kapaklı Belediyesi’nin tepesine AK Parti bayrağını dikmeliyiz. Kapaklı’da henüz en güzel şiir yazılmadı, en güzel resim yapılmadı, en güzel çiçek açmadı. Kapaklı’da daha yapılacak çok iş var. Bütün bunlar AK iktidarı bekliyor” diye konuştu.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti'den ilk resmi başvuru ilçenin tanınan iş adamlarından Ömer Karadeniz tarafından yapıldı. Katılımın yoğun olduğu bir programla resmi başvurusunu gerçekleştiren Ömer Karadeniz, yıllardır AK Parti’ye hizmet ettiğini, hizmetlerinin kapsamını genişletmek amacıyla Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti. Karadeniz, “Halkımızı AK hizmetlere kavuşturmak için, Kapaklı Belediyesi’nin tepesine AK Parti bayrağını dikmeliyiz. Kapaklı’da henüz en güzel şiir yazılmadı, en güzel resim yapılmadı, en güzel çiçek açmadı. Kapaklı’da daha yapılacak çok iş var. Bütün bunlar AK iktidarı bekliyor” diye konuştu.
 
BEYAZSARAY DOLDU TAŞTI
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, aday adaylığı için resmi başvurusunu Beyazsaray Düğün Salonu’nda önceki gün saat 18.00’da düzenlenen programla yaptı. Beyazsaray Düğün Salonu’nu tıka basa dolduran sevenleri Ömer Karadeniz’i dakikalarca alkışlayarak karşıladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Ömer Karadeniz’e özgü sinevizyon gösterisi ile devam etti. Çerkezköy ve Kapaklı ilçe başkanlarının da katıldığı programda konuşan Ömer Karadeniz, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Kapaklı Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu belirtti. 
Kapaklı’ya en güzel hizmetleri yapmak adına belediye başkanlığına talip olduğunu kaydeden Ömer Karadeniz, “Kapaklı iki sebepten dolayı AK Partili bir belediyeye kavuşturulmalıdır. Birinci sebep halkımıza yapılacak çok hizmetler olması ve bu hizmetleri sadece AK Parti’nin yapabilecek olmasıdır. İkincisi ise Kapaklı’yı ilçe yapan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir vefa borcumuz var. Bunu ödemek için Kapaklı’yı AK belediyecilik anlayışıyla kavuşturmalıyız. İşte ben bunun için bu göreve talibim” dedi. 
Her doğan günün yeni umutların habercisi olduğunu ifade ederek konuşmasına devam eden Karadeniz, “Artık gölgemizin arkasında koşmayı bırakıp güneşe doğru yürüme zamanıdır. Geçmişe ait defterleri karıştırmak hiç kimseye bir fayda sağlamayacaktır. Bu gün şapkamızı önümüze koyup düşünme zamanıdır. Herkes geçmişte yapılan hatalardan dolayı dersler çıkarmalıdır. Şahsen ben kendi payıma düşen dersi çıkarmış durumdayım. Bu gün Kapaklı AK iktidara çok yakın noktadadır. Karaağaç ve beş köyün Kapaklı’ya bağlanmasıyla beraber AK Parti müthiş bir potansiyel yakalamış oldu. Zaman, bu atıl potansiyeli harekete geçirme zamanıdır. Siyasette asıl amacım insanlara hizmet etmektir. Zira biz biliyoruz ki kâinatta en kutsal varlık insandır. En yüce vazife ise insanlara hizmet etmektir. Siz değerli halkımıza daha kaliteli yaşam sunmak üzere göreve talibim” diye konuştu.
 
YOLUMUZ ERDOĞAN’IN YOLUDUR
“Yolumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur” diyerek konuşmasını sürdüren Ömer Karadeniz, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Millete hizmet etmek gereklidir. Fakat esas olan gönüllere girebilmektir ’ diyor. Bu çerçevede yolumuz gönül dili ile konuşan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizim yolumuz, yaratılanı severim Yaratan’dan ötürü diyen Yunus Emre’nin yoludur. Kapaklı’da hizmete talip olmak için herkesi kucaklayacak Yunus vari bir gönüle sahip olmak gerekir” dedi. Kapaklı’nın yedi coğrafi bölgeden gelen insanların yaşadığı küçük bir Türkiye örneği olduğunu dişle getiren Karadeniz, “Kapaklı’da yaşayan herkes hak ve hizmet alma noktasında bir tarağın dişleri gibi eşit seviyededir. Bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Genel başkanımızın söylediği gibi biz hep beraber Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı. 
Üstünde yürüdükleri yolun Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi tek vatan, tek bayrak esaslarıyla belirlenmiş olduğunu sözlerine ekleyen Karadeniz, “Bizim yolumuz bir olalım, beraber olalım, diri olalım, iri olalım diyen Haci Bektaşi Veli’nin yoludur. Bizim yolumuz merhum Akif’in yoludur. Hiçbirimiz başkasının adamı olamayız. Kurumsal olarak hepimiz AK Parti’nin, kişisel olarak Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız. Başka kapılara, başka yollara tevessül etmenin gereği yoktur. Biliyorum ki sizi buraya getiren içinizde ki sevgidir. Şunu çok iyi bilmelisiniz ki sizleri çok seviyorum. Varlığınız varlığımıza güç kattı. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimle birlikte saygılarımı sunuyorum” dedi.
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz tarafından organize edilen resmi başvuru programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti il Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı Belediyesi aday adayları, AK Parti Kapaklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses, Kapaklı ve Çerkezköy ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.