info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı İlçe Başkanı Metin Arıcıdan Anlamlı Veda

Her Dönemin Adamı Değil, Her Dönem Adam Oldum

Muratlı Ak Parti ilçe başkanı Metin Arıcı, birçok mesaj vererek, ilçe başkanlığını yapılacak olan kongrede bırakacağını resmen açıkladı.

Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz demokrasi nöbeti sırasında hayatını kaybeden Ali Kaplan’ın yerine Ak Parti Muratlı ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Metin Arıcı, yakın zamanda yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı. Referandumdan oylarını yükselterek çıktıklarını ve önümüzdeki dönem yoğun bir siyasi maratonun başlayacağını ifade eden Metin Arıcı, bu süreçte ilçe başkanlığında taze kanlara yer vererek daha büyük başarılara imza atılacağını söyledi.

Metin Arıcı; Her il veya ilçe başkanlarının bir koltuğa oturuşu var. Önemli olan o koltuğa oturup da güç almak değildir. Önemli olan, biz koltuğa oturduğumuzda bir güç verebiliyorsak, teşkilatlarımıza ivme kazandırabiliyorsak, bizim için en büyük mutluluktur. Yeter ki bir olalım, beraber olalım, diri olalım, iri olalım, güçlü olalım. Partimiz olarak bu gün de yarın da gelecekte de birlikteliği sağlayacağız.

Partimizi ilçemizde iktidara taşıyabilmek için, partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ilçe başkanımızın da her daim yanında ve yardımında olacağız. Yeter ki partimiz kazansın, Muratlı kazansın, Ak Parti kazansın, Türkiye kazansın. Ben siyaseti ilkeli yapma gayreti içerisinde oldum. Her dönemin adamı değil, her dönem adam olma gayreti içerisinde oldum. Bundan sonra da böyle olacaktır” Dedi. Basın açıklamasının ardından, yönetimle birlikte fotoğraf çekilip yemeğe geçildi. 

Kaynak : Murat Ürtekin