info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Siyasette Başkanlık Dersi Veriyor

Akparti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ak parti Tekirdağ il Başkanlığına getirildiği günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam eden yeni il Başkan'ı Cüneyt Yüksel, Ergene ilçesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Oda ve Kooperatif yöneticileri ve dernek Başkan'ları ile bir araya geldi. Ergene ilçesine yapılan ziyaretlerde İl başkanı Cüneyt Yüksel’e,İl Başkan yardımcıları Sn.Mülahim Kuru,Sn.Gökhan Saygı,İlçe Koordinatörü Atamer Örü, Yönetim kurulu üyeleri Sn.Aytaç Eriz,Sn.Hamdi Sarıer, Sn.Şükrü Kırıkçı,Sn.Yıldız Filiz,Ergene ilçe başkanı Sn.Mustafa Çalım ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Erken saatlerde başlayan programın ilk durağı Akparti Ergene ilçe Teşkilatı oldu.Teşkilat üyeleri ile yapılan kahvaltının ardından Ergene Esnaf ve Kefalet kooperatifine geçerek Başkan ve Üyeleri ile görüşen Yüksel, bu ziyaretin ardın Ergene Kızılay başkanlığı ve Kent konseyini ziyaret ederek çalışmalar ve faliyetler hakkında bilgi aldı.Ardından Ergene Kaymakamlığına geçen heyet Ergene İlçe Kaymakamı Sn.Fatih Kızıltoprak ile Ergene ilçesinin durumu hakkında görüşmelerde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ergene Muhtarlar derneği başkanı ile görüşen Yüksel, Ergene ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Ergene ilçesinde bulunan Tokatlılar derneğini de unutmayan Cüneyt Yüksel, Tokatlılarla sohbet ederek dilekleri ve istekleri konusunda istişarelerde bulundu. Her geçen gün büyüyen Ergene Organize Sanayi Bölge müdürlüğüne de ziyaret eden Yüksel, Bölge müdüründen Organize Sanayi bölgesinin son durumu hakkında bilgiler aldı.

Organize Sanayi bölgesinin ardından Ergenede yaşayan göçmen vatandaşlarını ziyaret eden İl başkanı Cüneyt Yüksel,Ergenede bulunan Tunceli,Erzincan,Bingöl, ve Samsunlular derneklerini ziyaret etti.Bu görüşmelerden sonra Teşkilat binasına gelerek Ergene ilçesinde bulunan mahalle başkanları ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştiren Yüksel gecenin geç saatlerinde Tekirdağ’a hareket etti.

Kaynak : Murat Ürtekin