info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Yürütme Kurulu Basınla Buluştu

Geçtiğimiz günlerde Ak parti Tekirdağ il yönetimi kongresinde seçilen yönetim kurulu kendi aralarında yaptıkları yürütme kurulu başkanları il başkanı Ahmet Akçay ile birlikte kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldiler.

Ahmet Akçay başkanlığında Teşkilat Başkanı: Zeynel ŞEN,Seçim İşleri Başkanı: Ömer POLAT,Tanıtım ve Medya Başkanı:Aytekin ÖKLÜ,Dış İlişkiler Başkanı: Sadık BAŞ,Sosyal İşler Başkanı: Hamdi ŞILGA, Ekonomik İşler Başkanı: Galip ÖGE,Halkla İlişkiler Başkanı: Burçak DÖNMEZ, Mali ve İdari İşler Başkanı:Şükrü AKÇAOĞLU,Ar-Ge Başkanı: Mustafa ÇETİN, İl Genel Sekreteri: Nagihan BAYOL katıldılar. İl başkanı Ahmet Akçay 7 Haziran 2015 de yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine Tekirdağ Ak partiyi seçimlere hazırlayacak olan kadromuz bu değerli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır dedi. daha sonra katılan basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 
Altınova da yapılan eylemle ilgili açıklamada bulundu. 31 Ocak 2015 tarihinde meydana gelen Lodos sonrası Naip mahallesinde hasar gören seracılara en kısa zamanda hasarlarının telafi edileceğini belirtti.
 
Nisan ayı içinde 480 yataklı devlet hastanesinin temellerinin atılacağı müjdesini verdi. Kültür sarayı inşaatının da tamamlanarak açılışının yapılacağı müjdesini verdi. Tekirdağ da 13 bin kişini istihdam edileceği TORSAB la ilgili sorulan soruya Tekirdağ’a yapılaması gereken bir yatırımdı, ama bazı kesimlerce bu yatırımın şehrimize gelmesini istemediler. Biz hala ak parti olarak böyle yatırımların desteklenmesinden yanayız dedi.
 
Tekirdağ da Dünyanın sayılı limanlarından biri olan ASYAPORT limanıyla ilgili eksiklerin giderilmesi için devlet imkanlarının sağlanması bakımından yapılacakların takipçisi olacağız. dedi.