info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Kongre Takvimi Belli Oldu

Ak Parti kongre takvimi, il başkanı Cüneyt Yüksel tarafından kamuoyuna açıklandı.

Buna göre, 09 Eylül Cumartesi günü Marmara Ereğlisi kongresiyle start alacak seçim takvimi,15 Ekim Pazar günü Süleymanpaşa ve Ergene kongreleriyle sona erecek.

Bu konuda bir basını bilgilendiren Ak Parti Tekirdağ il başkanı Cüneyt Yüksel’in açıklaması ve kongre takvimi şöyledir; “Değerli hemşehrilerim, kıymetli basın mensupları; AK Parti, 16 yıllık tarihinin 15 yılını girdiği her seçimden milletinin teveccühünü alarak çıkmış, milletine hizmet etmenin onuru ve sorumluluğu ile büyük başarılara imza atmış bir siyasi partidir. AK Parti, başarısını, icraatlarının merkezine milletini koyarak sağlamış, yani siyasetini milletinin taleplerine göre şekillendirmiştir. AK Parti, 15 yıllık kesintisiz iktidarı ile dünyaya örnek olan, türüne zor rastlanan, ender siyasi partilerden biri olmuştur.

Yenilenme cihetine gitmekten hiç bir zaman imtina etmeyen, dünyanın en büyük STK'larından biri olan AK Parti, referandum sürecinden hemen sonra uygulamaya koyduğu dönüşüm ile yenilenerek, heyecan tazeleyerek 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, 2019 da yapılacak olan yerel ve genel seçimlere emin adımlarla ilerlemektedir. Devletin Milleti değil, Milletin Devleti felsefesi ile devleti yöneten, millete hükümdar değil, hizmetkâr olmaya geldik diyerek teşkilatlarına yön veren Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tekrar Genel Başkanımız olmasıyla birlikte teşkilatlarımızdaki heyecan ve coşku her geçen gün daha da artmaktadır. Tekirdağ ölçeğinde Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Başbakanımız Sn. Binali YILDIRIM'ın ve Teşkilat Başkanımız Sn. Mustafa ATAŞ’ın ilimize verdikleri önemi ve desteklerinin farkındayız. 2019-2023 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı’mızın talimatlarıyla kongre süreçlerimiz daha önce belirttiğimiz çerçevede devam etmektedir. Bu bağlamda, Teşkilat Başkan Yardımcımız aynı zamanda Bölge Koordinatörümüz Sn. Murat YILDIRIM, İl Koordinatörümüz Sn. Mehmet Ali OKUR ve İl Başkanlığımızın yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, ilçelerimizde yapılacak olan kongreler ve süreçle ilgili bilgileri teşkilatlarımızla ve tüm hemşehrilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Öncelikle İlçe Kongre tarihlerimiz şu şekilde programlanmıştır.

AK PARTİ TEKİRDAĞ İLÇE TEŞKİLATLARI KONGRE TAKVİMİ 

1 MARMARA EREĞLİ 9 Eylül 2017 CUMARTESİ

2 MALKARA 10 Eylül 2017 PAZAR

3 ŞARKÖY 16 Eylül 2017 CUMARTESİ

4 ÇORLU 17 Eylül 2017 PAZAR

5 KAPAKLI 17 Eylül 2017 PAZAR

6 HAYRABOLU 23 Eylül 2017 CUMARTESİ

7 ÇERKEZKÖY 24 Eylül 2017 PAZAR

8 SARAY 24 Eylül 2017 PAZAR

9 MURATLI 30 Eylül 2017 CUMARTESİ

10 SÜLEYMANPAŞA 15 Ekim 2017 PAZAR

11 ERGENE 15 Ekim 2017 PAZAR

Yukarıdaki Genel Merkezimizin belirlediği kongre tarihileri ile birlikte, öncelikle görevlerini başka bir arkadaşına devretmek isteyen ve görev süresi boyunca onurla taşıdığı AK Parti bayrağını, görevi devraldığı yerden daha ileri götürmek için var gücü ile çalışan ilçe başkanlarımıza, canı gönülden teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte, bayrağı devrettikleri arkadaşlarının yürüdükleri yolda tecrübeleri ile ışık olacaklardır.

İl Başkanlığımız nezdinde görev değişimi olacak olan ilçelerimizde, yeni görev alacak ilçe başkanlarını, aynı zamanda diğer ilçelerimizdeki yönetimlerde görev almak isteyen arkadaşlarımızı belirlemek üzere İl Koordinatörümüz Sn. Mehmet Ali OKUR önderliğinde bir çalışma ekibi oluşturulmuştur.

Bu ekip öncelikli olarak, Şarköy, Muratlı, Hayrabolu, Saray ve Ergene'de saha çalışmalarını yürütmektedir. Bu çalışmalarda, Teşkilatlarımız (Eski İlçe Başkanlarımız, Eski Belediye Başkanlarımız, Kurucularımız, Ana Kademelerimizdeki Başkan ve Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız vs.) STK Başkanlarımız, Kanaat önderlerimiz, Derneklerimiz, Esnaflarımız kısacası birçok hemşehrimiz ve teşkilat mensuplarımız ile istişareler ve temayüller yapmaktadır.

Bunun dışında, ziyaretler esnasında ilçe teşkilatlarında görev almak isteyen hemşehrilerimize ilçe başkanlıklarımıza müracaat etmeleri, ilçe başkanı olarak görev almak isteyenleri de il başkanlığımıza müracaat etmeleri doğrultusunda yönlendirilmelerde bulunulmaktadır. Sonuç olarak yapılan istişareler neticesinde hazırlanacak raporlar ile birlikte, Milletvekillerimizin, İl Başkanlığımızın görüşleri alınarak, Genel Merkezimiz bir kanaat oluşturacak ve bu doğrultuda teşkilatlarımız şekillenecektir.

AK Parti İl Başkanlığı ve Yönetimi olarak 1 yılımızı başarı ile tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongrelerinin ardından İl kongremizi yapacağız. İl ve ilçelerimizdeki yeni ekip arkadaşlarımızın yanı sıra, daha önce görev yapmış tecrübeli yöneticilerimizden alacağımız güç ile teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışan milletvekillerimizle milletimize hizmet yolunda daha dinamik ve daha güçlü olacağımıza eminiz.

İnanıyorum ki AK Parti Tekirdağ Teşkilatları birlik ve beraberlik içerisinde, 2019 Yerel ve Genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır. Şimdiden yapılacak olan kongrelerimizin ilçelerimize, ilimize, ülkemize ve de teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni eder, saygılarımı sunarım”

Cüneyt YÜKSEL

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı

Kaynak : Murat Ürtekin