info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; Muratlı`ya Gereken Hassasiyeti Gösteriyoruz.

Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, hem bayramlaşmak hem de bazı incelemelerde bulunmak için Muratlı’ya geldi.

Öncelikle yeni hastanenin yapım çalışmalarını inceleyen Yel, Ardından mezbaha olarak kullanılan Tarihi köprü yanındaki kulübeyi ve atıl parke taşlarıyla dolu olan alanı inceledi. İlçe Jandarma komutanlığı ve Emniyet müdürlüğünün ardından Muratlı Ak Parti ilçe parti binasına geçerek partililerle bayramlaşan Mustafa Yel, gündeme ve Muratlı’nın sorunları hakkında partililerle bir değerlendirme yaptı.

Muratlı’nın sorunlarını bildiğini ve bu alanda sadece iktidarın bir şey yapmasının mümkün olmadığını söyleyen Mustafa Yel, hükümet olarak yapılması gereken her şeyi yapacaklarını söyledi. Mustafa Yel; “Öncelikle 15 Temmuzda yaşanan terör girişiminin ardından kamu kurum ve kuruluşlarındaki terörist yapıyı temizleme çalışması esnasında kamu kurumlarında ciddi anlamda bir personel açığı oluştu. Bunun giderilmesi için yoğun çaba ve mesai harcıyoruz.

Çok sayıda vatandaşımızın kamu kurum ve kuruluşlarına istihdamı söz konusudur. Muratlı’da başta trafik, asayiş konusunda personel eksikliğinden doğan sıkıntıyı biliyoruz ve ilgili bakanlıktan Tekirdağ’a 300 polis ataması istedim. Ayrıca, Jandarmamızın tek elden olması için çalışmalar sürüyor. Yetki karmaşasını çözeceğiz. Muratlı-Hayrabolu ve Muratlı Tekirdağ yolu için de çalışmalarımız sürüyor. Bunun için, bu yolların yapımının Büyükşehre devri için çalışmalar sürüyor. Halkımızın refahı için elimizden geleni yapmak için aralıksız çalışmalarımız sürüyor” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin