info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Tekirdağ il teşkilatı milletvekilleri ile birlikte perşembe pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın Süleymanpaşa ilçesi esnaf ziyaretleri programı kapsamında Perşembe pazarı esnafı ziyaret edildi. Ziyarete AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, il-ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Sabah erken saatlerde parti binasında buluşan AK Parti teşkilatları parti binasının önünden pazar yoluna kadar yürüyerek vatandaşlar ile tek tek sohbet etti. Köprübaşı mevkii perşembe pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı teşkilatları olumlu tepkiler aldı.
 
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “Tekirdağ artık büyükşehir oldu. Büyükşehir olarak artık büyük düşünmeliyiz ve Tekirdağımıza yakışır büyük hizmetler yapmamız gerekiyor. Bu yüzden her il danışma meclisimizde de olduğu gibi gittiğimiz her yerde AK Parti teşkilatları olarak vatandaşlarımız ile bir araya geldik ve onların sıkıntılarını sorunlarını dinledik nasıl bir belediyecilik anlayışı beklediklerini sorduk ve öğrenmeye çalıştık. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz programlar sürekli devam edecek ve Tekirdağ’da ki bütün vatandaşlarımızı dinleyeceğiz” dedi.
 
Perşembe pazarı esnafına düzenlenen ziyaret tüm esnafın gezilmesinin ardından parti binası önünde son buldu.