info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak`tan Milletvekili Balbay`a Büyük Ayıp

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Tekirdağ’a gelen CHP Milletvekili Mustafa Balbay’a ve Halk TV muhabiri Serhan Asker’e büyük ayıp yaptı.

Kendi reklamını yapmak için, hem 30 Ağustos Zafer Bayramı söyleşisi hem de Halk TV’DE canlı yayına çıkarak hükümeti ve Bursa Büyükşehir belediye başkanını hedef alarak reklam yapmak isteyen Albayrak, astırdığı afişlerle bir rezaletin mimarı oldu. Bu söyleşide açılış konuşması yapan Albayrak’ın, “Milli bayramlar olmasaydı, dini bayramları kutlayamazlardı” sözü büyük şaşkınlık ve gülüşmelere neden olup, daha milli bayramlar yokken dini bayramların olduğunu bilmeyen başkanın yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı.

Tekirdağ’ın tüm ilçelerine afiş astıran Albayrak’ın, CHP’NİN 80 ÜLKE GEZMİŞ, GAZETECİ-YAZAR MİLLETVEKİLİNİN VE HALK TV GENEL YAYIN YÖNETMENİ SERHAN ASKER’İN İSMİNİ ADETA GÖRÜNMEZ ŞEKİLDE KÜÇÜK YAZDIRIP DEVASA RESMİNİ KOYDURAN AFİŞLERİ GÖREN VATANDAŞLAR, “ŞİMDİ BİZ ANLAMADIK, KONUŞMACI MİLLETVEKİLİ İLE TELEVİZYONCU MU, YOKSA KADİR ALBAYRAK MI? NEREDE BUNLARIN RESMİ? BAŞKAN YİNE YAPTI ŞOVUNU” DEDİLER.

KADİR ALBAYRAK’IN CHP MİLLETVEKİLİNE YAPTIĞI BU AYIBA, GENEL MERKEZİN NE CEVAP VERECEĞİ MERAKLA BEKLENİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin