info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anaokulu Öğrencileri "Uçurtma Şenliği"nde Eğlendi

Şarköy Zübeyde Hanım Anaokulu ve merkez ilkokullarında bulunan ana sınıflarının katılımıyla sahilde "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, Zübeyde Hanım Anaokulu ve merkez ilkokullarında bulunan ana sınıflarının katılımıyla sahilde "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.
 
Şenliğe velileriyle birlikte katılan anaokulu öğrencileri, uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.
 
Yaklaşık 500 uçurtmanın gökyüzünü kapladığı şenlikte, ağaçlara takılan, denize düşen uçurtmalar, velilere zor anlar yaşattı. Şarköy Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Dalan, eşi ve anaokuluna giden çocuğuyla uçurtma uçurdu. Uçurtmanın renginin sarı lacivert olduğunu gören vatandaşlar, Beşiktaşlılar Derneği Başkanına takılınca, Başkan "Şenlik nedeniyle kırtasiyecilerde uçurtma kalmamıştı. Renkleri sarı lacivert ama biz onu güneş olarak görüyoruz" derken, eşi kahkahalara boğuldu.
 
Anaokul Öğretmeni Fatmagül Usal ise "Okul öncesi eğitim şenlikleri kapsamında, çocuklarla velilerle hoşça vakit geçirmek amacıyla şenlik düzenledik" dedi.
 
Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatma Nevin Çubukçuoğlu da şenlik alanında yaptığı açıklamada "Üç yıldır anaokulu öğrencileriyle birlikte bu şenlikleri yapıyoruz. Çocuklarımız ve velilerimiz çok büyük keyif alıyor. Çocuklarımız anne ve babalarıyla şenliğe katılıyor çok daha mutlu oluyor. Onların mutlu olmasıyla biz de mutlu oluyoruz. Şenlik güzel bir havada yapılıyor, rüzgarda var, gökyüzü uçurtmayla şenlendi" diye belirtti.