info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arçelik A.Ş Halı Saha Futbol Turnuvası’na İlgi Yoğun Oldu

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Türk Metal Sendikası’nın yetkili olduğu Türkiye’nin beyaz eşya üreticilerinden Arçelik A.Ş.’nin düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvasına bu yıl da ilgi büyük oldu.

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Türk Metal Sendikası’nın yetkili olduğu Türkiye’nin beyaz eşya üreticilerinden Arçelik A.Ş.’nin çalışanlar arasındaki sosyal kaynaşmayı daha da pekiştirmek için her yıl geleneksel olarak birimler arası düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvasına bu yılda ilgi büyük oldu. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’na toplam 23 takım katıldı. 4 Grupta oynanan müsabakalar heyecanlı ve zevkli şekilde sürdü. Kapaklı Atıcı Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakalar büyük ilgi gördü. 
 
SPORTMENCE CENTİLMENLİK GÖSTERDİLER
 
Fabrika Müdürü Mehmet Savaş ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak yaptıkları kısa konuşmada sporun kardeşlik ve kaynaşma olduğunu, turnuvaya katılan 23 takımın da sportmence centilmenlik çerçevesinde örnek bir mücadele verdiklerini ve turnuvaya katılan tüm takımları gösterdikleri centilmenlik nedeniyle tebrik ederek dereceye giren takımları başarıları nedeniyle kutladılar.
 
ANADOLU ATEŞİ, MONLAYT, ÇORUMSPOR VE JET POMPA YARI FİNALE YÜKSELDİ
 
Çeyrek Finalde güçlü rakiplerini eleyerek yarı finale yükselen Anadolu Ateşi, Çorumspor, Monlayt ve Jet Pompa takımları arasında da turnuvanın en heyecanlı maçları gerçekleşti. Yarı Final Müsabakalarında da taraftarlar hiç durmadan takımlarına destek verdi. Saha içince de takım oyuncularının centilmence mücadele etmeleri ve sportmenliğe yakışır tarzda hareket etmeleri dikkatlerden kaçmadı.
 
JET POMPA FİNALE KALDI
 
Heyecanlı ve kuran kırana süren yarı final müsabakalarında Anadolu Ateşi rakibi Çorumspor’u 4-3, Jet Pompa’ a da rakini Monlayt’ı 2-0 yenerek finale adını yazdıran takımlar oldu. Yarı final müsabakaları da oldukça zevkli cereyan etti. Finalde ise geliştirdiği ataklarla rakibi Anadolu Ateşi’ni bunaltan Jet Pompa nihayet özlediği golleri art arda sıraladı ve Anadolu Ateşi’ni 4-3 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyon takım Jet Pompa kupasını Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ın elinden aldı.