info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arıcı Muratlı Belediyesi Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Tekirdağ İl Genel Meclisi AK Partili Üyesi Metin Aracı, 2014 yerel seçimleri için Muratlı’dan belediye başkanı aday adayı başvurusunu yaptı. Muratlı’da değişim ve dönüşüm için aday olduğunu açıklayan Arıcı, "Muratlı’nın makus kaderini yenmek ve ilçemizi Ak belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktım." dedi.

Tekirdağ İl Genel Meclisi AK Partili Üyesi Metin Aracı, 2014 yerel seçimleri için Muratlı'dan belediye başkanı aday adayı başvurusunu yaptı. Muratlı'da değişim ve dönüşüm için aday olduğunu açıklayan Arıcı, "Muratlı'nın makus kaderini yenmek ve ilçemizi Ak belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktım." dedi. 
 
Tekirdağ İl Genel Meclisi AK Partili Üyesi Metin Aracı, 2014 yerel seçimleri için Muratlı'dan belediye başkanı aday adayı olduğunu belirtti. 2 çocuk babası sigortacı Arıcı, başvurusunu AK Parti Muratlı İlçe Başkanlığı’na yaptı.
Uzun yıllar iktisadi ve siyasi hayatta yer aldığını aktaran Arıcı, "Muratlı'dan il genel meclisi üyeliği yapıyorum. 2003 yılından bu yana aktif siyaset yapıyorum. Aktif siyasete Ak Parti ile başladım. 2004 ve 2009 yılında Muratlı Belediyesi için aday adayı oldum. Partim bana hangi görevi uygun görmüşse o görevlerde yer aldım. Şimdi ise Muratlı için aday adayı olduğumu açıklıyorum." dedi.