info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ata Mobilya Açıldı

Eski Ak Parti medya başkanı Özkan Taşkıner ve kardeşi Gökhan Taşkıner, Süleymanpaşa Hükümet Caddesinde, Tekirdağ’ın en büyük mobilya mağazasını açtı.

Altı katlı bir binanın tamamında, ev ve ofis mobilyalarının çeşitliliğiyle, Süleymanpaşa’da üst düzeyde katılımıyla halkın ilgi odağı oldu.
 
Açılışa,Boydak Holding Ceo’su Memduh Boydak,kardeşi Bekir Boydak,Süleymanpaşa kaymakamı Kamil Kıcıroğlu,Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak,Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat,CHP ilçe başkanı Murat Uysal,Ak Parti il  başkanı Ahmet Kambur,Ak Parti il başkan yardımcısı Mehmet Ömeroğlu,TASİAD başkanı Kasım Özadalı,Çorlu Gazeteciler cemiyeti başkanı Levent Silistre ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Boydak Holding başkanı Memduh Boydak,açtıkları bu mağazayla birlikte,Tekirdağ ve çevresinde mağazalar zinciri oluşturmak istediklerini,Hükümet caddesinde çok sayıda mobilya mağazası olmasına rağmen,fark yaratacaklarını söyledi.
 
Süleymanpaşa kaymakamı Kamil Kıcıroğlu da mağaza sayısının artmasının hem rekabette ucuzluğa,hem üretime hem de istihdama katkısının olacağını söylerken,Tekirdağ köftesine alternatif olarak,Süleymanpaşa köftesinin de güzelliğinden bahsetti. 
Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, “Bu mağaza,844. Mağaza.Bu çok büyük bir rakam.Ben Boydak Holdingi her yönüyle kutluyorum,tebrik ediyorum.Ancak burada,sevgili Özkan Taşkıner,ne zaman karşılaşsak,bana hep saygı göstermiş,ben de ona sevgi göstermişimdir.Ağabeyi ile de aynı oranda saygı ve sevgi iletişimimiz vardır.Bu mağazamız,Tekirdağ’ımıza,Süleymanpaşa’mıza hayırlı,uğurlu olsun,bol kazançlar diliyorum.”Dedi.Açılış duasının ardından topluca kurdele kesildi,misafirlere,altı katlı mobilya mağazasını gezdirildi ve ikramda bulunuldu.Açılış nedeniyle yapılan indirim mağazada satış izdihamı yaşanmasına neden oldu.Açılış hakkında görüşlerini, dile getiren mağaza sahibi Özkan Taşkıner, “açılışımıza iştirak eden,kaymakamımız,belediye başkanlarımız,siyasi parti temsilcilerimiz,basın mensuplarımız ve halkımıza ilgi ve katılımından dolayı teşekkür eder,Tekirdağ halkına en iyi şekilde hizmet vermek için çaba göstereceğimizi beyan ederim.”Dedi.