info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Azime Teyzeye Yardımseverlerden Daire Hediye Edildi

Azime Teyzeye Yardımseverlerden Daire Hediye Edildi

Sefalet içindeki dramına Tümkasder’in tanık olarak sahip çıktığı ve girişimleriyle yardımseverlerin daire tahsis ettiği Azime Teyze’nin tüm donanımlarıyla yenilenmiş evi, dualar edilerek, kendisine ve torunlarına teslim edildi. 
 
 
Torunlarıyla yaşam mücadelesi veren Azime Teyze’nin acı hayatına mutluluk getirmek için müthiş bir seferberlik başlatılmıştı. Başta Tümkasder Yönetim Kurulu, diğer yandan Tümkasder Yardımeli Platformu’nun tüm imkanlarını seferber ettiği Azime Teyze’ye, yardımseverlerden hediyeler yağmur gibi yağdı. Kuşkusuz bu hediyeler içinde, Tümkasder’in girişimiyle Azime Teyze’nin oturması için tahsis edilen daire ise gerçekten insanımızın fakirliğe karşı duyarlılığını göstermesi bağlamında çok anlamlı bir alicenaplığın göstergesi oldu. Azime Teyze’ye tahsis edilen daire, Tümkasder Yardımeli Platformu’nun çabalarıyla, yardımsever esnafların ve şahısların da devreye girmesiyle tepeden tırnağa donatıldı. Torunlarının okul ve kırtasiye ihtiyaçları giderildi, kılık kıyafetlerine varıncaya kadar hepsi yenilendi. Dualar edilerek, kendisine ve torunlarına teslim edildi.
 
 
 
Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık, Azime Teyze’nin yaşadığı drama karşı hiç kimsenin sessiz kalmayacağını bildiklerini, bu azimle başlattıkları seferberliğin mutlu bir sona ulaşmasının öncelikle kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Öncelikle bu vicdan yarası dram için tüm gücüyle seferber olan yönetim kuruluma, TümkasderGençlik kolları başkanım Ali Topçu’ya, Kadın kolları başkanım Safiye Bölükbaşa yine TümkasderYardım Eli Platformu Başkanım Buket Güven ve yönetim kuruluna teşekkürü borç bilirim. Yanı sıra bu drama karşı tüm vicdani sorumluluğunu yerine getiren tüm kardeşlerimize ve esnaflarımıza merhamet ve vicdanı hatırlattıkları için minnet duygularımı ifade etmek isterim. Azime Teyze, bizim her şeyimizdir. Bundan böyle onun aynı sefaleti yaşamaması için Tümkasderolarak, hep onun yanı başında olacağız” dedi.
 
Tümkasder Aile ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özcan Demir de, Azime Teyze’nin dramının herkese toplumun kardeşliğini ve yardımlaşma duygusunu hatırlattığını belirterek, “Bu ince ve nezaket tavrı, bu toplumun asla yıkılamayacağını açık şekilde bize göstermiştir” dedi.
 
 
 
Tümkasder Yardımeli Platformu Başkanı Buket Güven de, Azime Teyze’ye sahip çıkma yüce gönüllüğünü gösteren herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Yardımseverlik hiçbir zaman ihmal edilmemesi gereken bir duygudur. Ve bu duygu bir arada yaşamamızı sağlayan en insani duygudur. Azime Teyze için toplumumuzun bu duyguda birleşerek, tüm yardımlarını esirgemeden seferber etmeleri, bu misyonu yaygınlaştırmak için yola çıkan Yardımeli Platformu olarak bizleri de sevindirmiştir” diye konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin