info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bakan Yazıcı’dan Andımız Cevabı: İçinde Yanlış Şeyler Var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Çorlu İlçesi’ne geçti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından Çorlu İlçesi'ne geçti. Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı önünde partililer tarafından karşılanan Müezzinoğlu ve Yazıcı Omurtak Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek Kurban Bayramları kutladı.
 
"BULGARİSTAN'IN UYGULAMASI NEDENİYLE BÜYÜK SIKINTI YAŞADIK"
 
Esnaf ziyaretlerinin ardından Bakan Yazıcı ve Müezzinoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na geçti. Çorlulu işadamlarına konuşan Bakan Yazıcı, Bulgaristan gümrüğünde Türk TIR sürücülerine kesilen trafik cezaları hatırlatarak, "Bundan birkaç gün önce komşumuz Bulgaristan'ın yaptığı uygulama dolayısıyla büyük sıkıntı yaşadık. Belki ortalıklarda gözükmedik ama olayları yakından takip ettik. Ulaştırma ve Dışişleri Bakanlıklarımızla iletişime geçtik. Görüşmeler yapıldı. Bana verilen bilgiye göre bugün itibariyle sevkiyatlar başladı. Onun için gümrükleri sizin önünüzü açacak, temponuza tempo katacak araç gereçle donatıyoruz" dedi.
 
AYAKKABISINI FIRÇALATTI
 
Konuşmaların ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün tarafından Bakan Yazıcı ve Müezzinoğlu'na günün anısına plaket verildi. Ziyaretin ardından bakanların binadan ayrılırken Müezzinoğlu'nun yanına gelen küçük yaştaki bir boyacı bakanın ayakkabılarını fırçaladı. Müezzinoğlu ve Yazıcı Kırklareli'ne doğru yola çıkarken, bakanın yanındaki partililerden biri boyacı çocuğa 10 lira bahşiş verdi.