info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bakkalden şeker çaldı tutuklandı

Tekirdağ da camını kırarak girdiği bir bakkaldan iki lolipop şekeri çalarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

İddiaya göre, hırsızlıktan 10 sabıkası bulunan 26 yaşındaki Murat K., üç gün önce hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden tahliye oldu.
Aydoğdu Mahallesi ndeki bir bakkalın camını kıran zanlı Murat K., bakkal içerisinde bir süre dolaştıktan sonra tezgah üzerinde bulunan şekerlerden iki tane alarak dışarı çıkmak istedi. Bu sırada devriye gezen polis memurları tarafından fark edilen Murat K., kaçmak isterken polis ekiplerince yakalandı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü nde ifade veren zanlı eline çorap geçirerek camı kırdığını ve daha sonra polis ekiplerince yakalandığını anlattı. Üzeri aranan zanlıdan sadece 2 adet lolipop şekeri çıkması polis memurlarını da şaşkına çevirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi e sevk edilen zanlı Cumhuriyet Savcılığı ndaki ifadesinin ardından çıkarıldığı Asliye Ceza Mahkemesi nde hırsızlık suçundan tutuklandı.
Hırsızlık zanlısı Murat K. nın hırsızlık suçundan 10 adet sabıkası olduğu ve son olarak 3 gün önce cezaevinden tahliye olduğu ortaya çıktı.