info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başbakan Erdoğan Tekirdağ’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vizyon belgesini açıkladığı toplantıla katılan sanatçılar için linç kampanyası başlatıldığını söyledi.

Tekirdağ'da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, toplumun her kesiminden kişilerin katıldığı toplantıya sanatçıların da geldiğini belirterek, "Toplantı bitti sanatçılara linç kampanyası başladı. Vay efendim siz o toplantıya nasıl katılırsınız. Güya bunlar özgürlükçü! Bu anlayış sadece kendi mahallelerini kapsıyor. Bunlar sanatçı. Sanatçı senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda mı? Kılıçdaroğlu’nun davetine giderse ya ya ya şa şa şa! Başbakan’a gidince yuh öyle mi" dedi.
Artvin Hopa’da alçakça bir saldırı yapıldığını belirten Erdoğan, "Vandallar toplanıyor yardım kuruluşuna saldırıyor. CHP’li vekiller de bu alçakça saldırıyı destekliyor. Pensilvanya da destek veriyor. O Hopa’da miting yapmak istedim, mitingi yaptım, otobüsümü taşladılar. Öndeyim, ön cam parçalandı ama Allah bizleri korudu. Korumam arka kapıdan düştü. Haftalarca yoğun bakımda kaldı. Bunlar vandal vandal. Kılıçdaroğlu gitti onları tebrik etti biliyor musunuz? Kılıçdaroğlu’nun Dersim’le ilgili bir sözünü duydunuz mu? Duyamazsınız, bizzat onların eseri. CHP yıllarca millete yukarıdan baktı. Bunlar da gurur var kibir var. Onlarla ayakta duruyorlar. Kaymak tabakanın partisi bunlar. Kömürcü, makarnacı, bidon kafalı diyor, kendi arkadaşına tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. Kürsüye de vuruyor. CHP kendi seçmenine koyun muamelesi yapıyor. Salon sosyeteleriyle bu ülke yönetilmez" dedi.