info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Çorlu’da Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’da mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istek ve beklentilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Çorlu’da sırasıyla Havuzlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Özgür, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fatma Ayaz, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, Ali Paşa Mahallesi Muhtarı İsmail Tezyürek, Rumeli Mahallesi Muhtarı Hamdi Balın, Esentepe Mahallesi Muhtarı Fatma Dağtekin ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek’i ziyaret eden Başkan Albayrak, mahallelerde yaşanan sıkıntılar, vatandaşların beklentileri ve yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
 
Muhtarlara büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Albayrak, “Göreve geldiğimizden bu yana tüm ilçelerimizde mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Belirli aralıklarla muhtarlarımızı arayarak istek ve beklentilerini dinliyoruz. Muhtarlarımız bizimle vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görüyorlar. Hizmetlerin halkımıza daha hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırma adına bundan sonra da muhtarlarımızla sık sık bir araya geleceğiz” dedi.