info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Protokolü İmzaladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile S.S. Karacakılavuz Küçük Sanat Kooperatifi ortaklığında oluşturulan ve Trakya Kalkınma Ajansı TRAKYAKA tarafından desteklenen “Tekirdağ’ın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel El Dokumaları Canlanıyor Ev Hanımlarına Ekonomik Katkı Sağlıyor” adlı projenin protokol imzaları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından atıldı.

Başkan Albayrak, Protokolün hayırlı uğurlu olmasını dilerken, “Bu projeyle ev hanımlarımızın da gönüllerince mesleki eğitim almaları sağlanacak. Projenin oluşturulması ve hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Proje kapsamında 25 ev hanımına 9 ay boyunca kurs verilecek. Kursiyerler, eğitimin tamamlanmasıyla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalara sahip olacaklar. Kurslarda ev hanımları tarafından hazırlanan ürünler satış ofislerine dağıtılıp sergilenecek ve ürün satışlarından elde edilecek olan gelirin tamamı ev hanımlarına bırakılacak.