info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Şarköy İlçesinde Açılışlara Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, Şarköy Belediyesince düzenlenen Atatürk Büstü ve Çocuk Oyun Alanları projesi açılışlarına katıldı. Proje kapsamında yapılan törenlerde sırasıyla;

Yeniköy Mahallesi, Atatürk Büstü, Spor Alanı ve Muhtarlık Binası,
 
Şarköy İlçesi, Çocuk Oyun Alanı,
 
İğdebağları Mahallesi, Atatürk Büstü ve Çocuk Oyun Alanı,
 
Aşağı Kalamış Mahallesi, Atatürk Büstü ve Çocuk Oyun Alanı,
 
Çınarlı Mahallesi, Çocuk Oyun Alanı,
 
Kirazlı Mahallesi, Çocuk Oyun Alanı,
 
Güzelköy Mahallesi, Çocuk Oyun Alanı,
 
açılışları yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açılış törenlerindeki konuşmalarında, “Şarköy ilçesine her adım attığımda Şarköylü hemşerilerim tarafından ayrı bir heyecan ve coşkuyla karşılanıyorum. Şarköy deyince bütün programlar değişir. Sizlere hizmet etmenin mutluluğu ve guru içerisindeyim. Şarköy Belediye Başkanım Süleyman Altınok’u, başlatmış olduğu Atatürk Büstü projesi için kutluyorum. Neden Atatürk Büstü! Her zaman, her an minnetle andığım ebedi önderimize duyduğumuz özlemi gidermek açısından bu açılışlara bende Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok büyük destek veriyorum. Bu açılışları Başkanımın sizlere olan en değerli hizmetlerinden olarak görüyorum ve sizlerinde açılışlara gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız Şarköy’ü nasıl kalkındırırız olacak. Biz bu göreve 30 Mart 2014 yılında büyük bir hizmet sevdasıyla geldik ve 30 Mart 2019 yılında hizmet süremizi tamamladığımızda Şarköy ve mahallelerini en iyi hizmeti almış bölgelerden biri olarak göreceğiz size söz veriyorum. Sizler adına en büyük hedefim ise Şarköy’e doğalgazı getirmek. Başkanım ile omuz omuza verdik ve bu işi başaracağız. Bir hedefimizde TEDO Tekirdağ Deniz Otobüsü. Bu yönde çalışmalarımız başladı ve inşallah en geç 2 yıl sonra bu hizmeti de sizlere sunmuş olacağız. Açılışlara katılan tüm hemşerilerime sevgi ve saygılar sunuyor, Atatürk Büstlerinin ve Çocuk Parklamızın halkımıza ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’da tören programlarında yaptığı konuşmalarda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katkılarıyla Şarköy ilçesine çok önemli projeler, çok değerli yatırımlar kazandıracaklarını söyledi. Başkan Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a Şarköy ilçesine olan ilgisi ve kendilerine verdiği maddi ve manevi büyük desteği için teşekkürlerini iletti.
 
Başkan Albayrak ve Başkan Altınok, Atatürk Büstü açılışlarını vatandaşlarla birlikte yaparken, Çocuk Oyun Alanları açılışlarını da çocuklarla birlikte yaptı. Programlar kapsamında iki minik kız, Başkan Albayrak’a günün anlam ve önemini belirten plaketi takdim ettiler. Minikler Başkan Albayrak’ın elini öperek çalışmaları adına başarı dileğinde bulundular.
 
Başkan Albayrak’da plaket takdiminin ardından yaptığı kısa konuşmasında, “Bugüne kadar bir çok plaket ve ödül aldım. Ancak hiçbirisi bugün burada aldığım ödül kadar anlamlı ve değerli olmadı. Sağolun, varolun. Buradaki bütün çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.