info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Yelken İhtisas Kulübünde Törene Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yelken İhtisas Kulübünün sertifika ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen tekne devir teslim törenine katıldı.

Başkan Albayrak törende yaptığı konuşmada, “Öncelikle Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulunu çocuklarımıza verdiği değer ve katkıları için kutluyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve gençlerimizin daha mutlu daha sağlıklı olmaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Ruhen, bedenen, zihnen ve ahlaken sağlıklı gençler yetiştirmek hepimizin sorumluluğudur. Spora ve sporcu yetiştirilmesine destek olmak amacıyla sağladığımız dört adet optimist yelkenli ile bu spor gönül veren gençlerimizin ve çocuklarımızın başarılarına başarı katacaklarına eminim. Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanlarda desteklerimiz devam edecek. Bugün burada sertifikalarını alacak olan çocuklarımızı ve gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyor, ileriki yıllar adına başarılarını arttırarak devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Bugün burada çocuklarımızı yalnız bırakmayan ailelere de teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu’da konuşmasında, Kulübe verdiği desteklerden ötürü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkürlerini sundu.
 
Konuşmaların ardından sertifika töreni yapıldı ve sırasıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Namık Koçak, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şahabettin Küçükyazıcı, yelken kulübü öğrencilerine sertifikalarını takdim ettiler.