info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak’a Ziyaretler Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ziraat Bankası Süleymanpaşa Şube Müdürü Gülhan Gözeten’i makamında kabul etti.

Edirne’nin Enez Şube Müdürlüğü görevinden Tekirdağ Süleymanpaşa Şubesindeki görevine yeni başlayan Gözeten, Başkan Albayrak’a kendisine gösterdiği ilgi ve samimiyet için teşekkürlerini iletti.
 
Başkan Albayrak, Süleymanpaşa şubesindeki görevi için Şube Müdürü Gülhan Gözetene hayırlı olsun diyerek başarılı çalışmalar dileklerinde bulundu.
 
ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET
 
Tekirdağ Engelliler Derneği de Başkan Meziyet Erol öncülüğünde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.
 
Erol, Derneğin Tekirdağ’da yürüttüğü faaliyetler konusunda Başkan Albayrak’ı bilgilendirirken, Dernekle alakalı talep ve görüşlerini de Başkan Albayrak ile paylaştı.
 
Başkan Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyarette hazır bulunan Engelliler Derneği üyelerine teşekkür etti. Türkiye’de Engelli Vatandaşlara destek konusuna her zaman hassasiyetle yaklaştığını ifade eden Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Engelliler Derneği adına düzenlenen her çalışmaya daima destek olacağını Başkan Meziyet Erol ve Dernek üyelerine iletti.