info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Vekili Ali Kılıç Şair Harun Üstünoğlu nun Anma Törenine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ile Belediye Başkan yardımcısı Av. Nevim Kaçar geçtiğimiz yıl vefat ederek 25 yaşında aramızdan ayrılan Kültür Müdürlüğü Personeli Halil Üstünoğlu’nun Şair oğlu Harun Üstünoğlu anısına düzenlenen anma programına katıldılar.

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ile Belediye Başkan yardımcısı Av. Nevim Kaçar geçtiğimiz yıl vefat ederek  25 yaşında aramızdan ayrılan Kültür Müdürlüğü Personeli  Halil Üstünoğlu’nun Şair oğlu Harun Üstünoğlu anısına düzenlenen anma programına katıldılar.
Tekirdağ Müzesinde gerçekleştirilen, Belediye Meclis Üyeleri İlhan İmrak, Vedat Kaçar, Müzeyyen Gürkan, Macaristan Fahri Konsolosu Erdoğan Erken,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ile bazı daire müdürlerinin ve Üstünoğlu ailesinin  yakınlarının   katıldığı anma töreninde Harun Üstünoğlu’nun hayatı anlatılırken Tekirdağ’lı Şairler Üstünoğlu’nun ölümünden sonra yayınlanan Zamansız Ayrılık  adlı kitabından şiirler sundular.  Murat Aydın ve arkadaşları tarafından verilen  Caz ve Tasavvuf konseri izleyenler tarafından alkışlandı.