info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Yüksel’den En Çok Atık Toplayan Okullara Teşekkür Belgesi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi (SUÇEP) kapsamında düzenlenen atık toplama yarışmasında derece giren okullara teşekkür belgesi verdi.

Süleymanpaşa Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleşen törende Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, 100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel Ortaokulu ikinci Barbaros Ortaokulu ise birinci olarak teşekkür belgelerini Başkan Yüksel’den aldı.

YÜKSEL: “SİZLER GELECEĞE DAHA UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLIYORSUNUZ”

Okul temsilcilerini tebrik ederek bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Geri dönüşebilir atıklar konusunda bu kadar duyarlı öğrencilerimiz ve eğitimcilerimizin olması mutluluk verici. Sizler geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyorsunuz. Hepinizin emeklerine sağlık.” dedi.

“ÇEVRECİ ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK”

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte çevreci okullara bir müjde de veren Başkan Yüksel, “Arkadaşlarıma talimat verdim. Çevreyi bu kadar düşünen gençlerin olduğu okullarda biz de Süleymanpaşa Belediyesi olarak onları biraz daha fazla düşünmeliyiz. Yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında bu değerli okullarımıza Süleymanpaşa Belediyesi olarak sürprizlerimiz olacak.

Çocuklarımıza şimdiden müjdemiz olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Murat Ürtekin