info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkanlardan ÇOSB’ye Kınama

ÇOSB Konferans Salonu ile Hizmet binasının açılış töreninde yaşanan kurdele krizinin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan ortak bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, “Açılış törenine davet edilmiş olmamıza rağmen, kurdele kesim törenine bölgenin belediye başkanlarının çağrılmaması bizler ve yöre halkını yok saymak anlamına gelir. Karşılaştığımız durum, vatandaşlarımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen bizleri son derece üzmüştür. Unutulmamalıdır ki, bizler siyasi parti kimliklerimizi bir kenara bırakıp, bizlere oy veren ya da vermeyen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu olayın bir sunucu hatası olmadığı organizasyonu düzenleyen ÇOSB yetkililerinin isteği olduğunu düşünüyor ve bunu şiddetle kınıyoruz. Değerlendirmesini sayın halkımıza bırakıyoruz” denildi.
 
TATSIZ BİR HADİSE YAŞANDI
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından yapılan ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleşen Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu ve Hizmet Binası açılış töreninde bizlere  yapılan bu haksızlıktan  dolayı  açıklama yapma gereğini hissettik. Uzun yıllardır Kapaklı ve Çerkezköy halkına birlikte hizmet verdiğimiz Organize Sanayi Bölgesinde yaptırılarak hizmete açılan Konferans Salonu ile sanayicilerimize daha iyi hizmet vermek için yaptırılan yeni hizmet binası bölgemize artı değer kazandırması açısından bizleri de çok mutlu etmiştir. Bizde bu vesileyle diğer protokol üyeleri gibi davet edildiğimiz açılışa memnuniyetle katıldık. Ancak açılış töreninde yaşanan tatsız bir hadise, Çerkezköy ve Kapaklı halkının takdiri ile göreve gelmiş olan bizleri derinden üzmüştür”
 
BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ
 
Kurdele kesimine çağırılmadıkları için kendilerinin yok sayıldığı anlamına geldiğini belirtildiği açıklamada, “açılış törenine davet edilmiş olmamıza rağmen, kurdele kesim törenine bölgenin belediye başkanlarının çağrılmaması bizler ve yöre halkını yok saymak anlamına gelir. Karşılaştığımız durum, vatandaşlarımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen bizleri son derece üzmüştür. Unutulmamalıdır ki, bizler siyasi parti kimliklerimizi bir kenara bırakıp, bizlere oy veren ya da vermeyen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Temel amacı, başta sanayiciler olmak üzere bölgemize hizmet etmek olan ÇOSB’nin de bu doğrultuda hareket etmesini dilerdik ancak düzenlenen törende bundan çok uzak bir yaklaşımla karşılaştık” denildi. 
 
ÇOSB’NİN İSTEĞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ
 
Durumun sunucu hatası değil ÇOSB yetkililerinin isteği olduğunun düşünüldüğü ifade edilerek, “Bu olayın bir sunucu hatası olmadığı organizasyonu düzenleyen ÇOSB yetkililerinin isteği olduğunu düşünüyor ve bunu şiddetle kınıyoruz. Değerlendirmesini sayın halkımıza bırakıyoruz. Siyasi kimliklerimiz sebebiyle karşılaştığımız bu olumsuzluklar bizleri amaçlarımızdan saptırmayacaktır. Bizler, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de, hiçbir ayrım yapmadan daima halkımıza, bölgemize, ve sanayicilerimize hizmet prensibiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğimizi kamuoyuna duyururuz” açıklamasında bulunuldu.