info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başpehlivan Şaban Yılmaz

49. Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde Başpehlivanlığı Şaban Yılmaz kazandı.

Sahil güreş alanında gerçekleştirilen ve kıyasıya mücadelelere sahne olan güreşler sonucunda Finalde Hasan Tuna’yı yenen Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Şaban Yılmaz Başpehlivan oldu. Güreşlerde dereceye giren başpehlivanlara ödülleri Vali Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Güreş Ağası Halil Sayı, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Kırkpınar Güreş ağası Seyfettin Selim tarafından verildi.
 
Öte yandan 20 yıldan bu yana Tekirdağ Güreş Ağalığını yürüten Halil Sayı yeniden ağa seçilerek 21. Yıla ulaştı. Güreş Ağası Halil Sayı’ya Ağalık kupası da Başkan Dalgıç, Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Süleyman Kaplan tarafından verildi. Ata Sporu güreşe her zaman destek olduklarını belirten Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi olarak Ata sporumuz güreşe her zaman destek olduk bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde daha modern ve daha büyük bir er meydanı yapacağız. Başta Ağamız Halil Sayı ve Süleyman Kaplan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.