info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bayan Muhtar Adayı Çalışmalarını Sürdürüyor

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Tekirdağ’ın Ergene ilçesi Yeşiltepe Mahalle muhtarlığına ilk bayan olarak adaylığını açıklayan Cemile Sevimli, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mahalle esnafı ve evlere ziyaret gerçekleştiren Sevimli, kendini tanıtan kartvizitleri seçmenlere dağıtırken kadrosuyla birlikte destek istiyor.
Yeşiltepe’yi yönetmek için kadro olarak hazır olduklarını ifade eden Cemile Sevimli, bayanların elinin değdiği işlerden daha verimli bir sonuç elde edilebileceğine inandıklarını söyledi. Kadrosunun bilgili, etkin ve çalışkan bir ekipten oluştuğuna dikkat çeken Sevimli, kadın muhtarın bazı alanlarda avantaj olacağını kaydetti. Cemile Sevimli, "Mahallemizde çalışan kadınlar olduğu kadar ev hanımları da var. Ev hanımları sıkıntılarını dile getirme konusunda kadın muhtar karşısında daha kolay dertlerini anlatabileceklerdir’’ şeklinde konuştu.
 
Yeşiltepe mahalle muhtar adayı Cemile Sevimli, seçim çalışmaları kapsamında Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ı da ziyaret ederek ekibini tanıttı ve yeni kurulan Ergene ilçesi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Muhtar adayı Sevimli, "Özellikle yerel yönetimlerde de kadının daha etkin olması gerektiğini düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın tamamı ile görüşüyoruz. İsteklerini, taleplerini, beklentilerini dinliyoruz. Seçimi kazanmam durumunda iletilen sorunların çözümü konusunda gerek belediye ile gerekse mülki idare amirleri ile diyalog kurarak sorunların çözülmesi için girişimlerde bulunacağım" diye konuştu. 
 
Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak bayan muhtar adayı ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Cemile Sevimli aza ekibiyle birlikte daha sonra Ergene İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.