info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baysan, Çorlu Gazeteciler Derneği Üyesi Oldu

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin üyeleri arasına Çorlu Belediye Başkanı ve Çorlu Belediyesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ünal Baysan’da katıldı.

Başkan Baysan; “Gazetecilerin güzel işler başarıp, iyi bir oluşum içerisinde olduğu Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye olmaktan dolayı mutluyum” dedi. 
 
Son aylarda yaptığı çalışmalar ve projeler ile adını duyurmaya devam eden Çorlu Gazeteciler Derneği, bölgede farklılaşmaya devam ediyor. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin son üyesi de Çorlu Belediye Başkanı ve Çorlu Belediyesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ünal Baysan oldu.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Belediye Başkanımız Ünal Baysan’a Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye olabileceğini ilettik. Başkan Baysan’da talebimizi olumlu şekilde değerlendirerek üyelik işlemleri için gerekli evraklarını bize teslim etti. Çorlu Belediye Başkanı ve Çorlu Belediyesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ünal Baysan’ı Çorlu Gazeteciler Derneği çatısı altında görmek bizleri mutlu etti. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Çorlu Belediye Başkanı ve Çorlu Belediyesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ünal Baysan; “Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye olmaktan dolayı mutluyum. Bu mesleği onurlu, saygın ve dürüst şekilde yapan gazetecilerin bir araya geldiği Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Son dönemde yaptığı birbirinden güzel çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Yapılan bu güzel çalışmalar nedeniyle de Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye oldum. Gazetecilerin güzel işler başarıp, iyi bir oluşum içerisinde olduğu Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye olmaktan dolayı mutluyum” diye konuştu.