info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye ile İlyas Küçükmidil arasında taşıma anlaşması imzalandı

Bir süre önce yapılan şehir içi ulaşım ihalesini yaklaşık 24 Milyon liraya kazanan Tekirdağ lı Minibüsçülerin oluşumu ile kurulan Tetaş Taşımacılık A.Ş Tekirdağ Belediyesi ile anlaşma imzaladı.

Bir süre önce yapılan şehir içi  ulaşım ihalesini  yaklaşık 24 Milyon liraya kazanan Tekirdağ’lı Minibüsçülerin oluşumu ile kurulan Tetaş Taşımacılık A.Ş Tekirdağ Belediyesi ile anlaşma imzaladı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın makamında gerçekleştirilen, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık,  Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ve Tetaş Yönetiminin  de hazır bulunduğu imza töreninde sözleşmeye   Belediye adına Başkan Adem Dalgıç Tetaş Taşımacılık A.Ş adına da Başkan İlyas Küçükmidil  imza attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Dalgıç ‘Bu işte tecrübe sahibi olarak taşımacılık işini en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. İhalenin tüm Tekirdağ halkına  hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Sözleşmenin bir örneğini Başkan Dalgıç’tan alan Tetaş Başkanı İlyas Küçükmidil de Tekirdağ halkına en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi. Yeni firma 3 Mart 2012 günü taşıma işini devir alacak.