info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediyeler yarışıyor

Tekirdağ Belediyesi nin de aralarında bulunduğu 226 üyeli Marmara Belediyeler Birliği, üyelerine yönelik 3. kez Örnek Belediyecilik Proje Yarışması düzenliyor.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen Örnek Belediyecilik Proje Yarışması nın kayıtları başladı. Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve bu kapsamda yapılan çalışmaların diğer belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılmasının yanında, topluma kaliteli hizmet sunma amacını güden belediye yöneticilerinin ve personelinin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen proje yarışmasına, tüm Marmara Bölgesi ndeki Büyükşehir Belediyeleri, İl belediyeleri, İlçe Belediyeleri, Belde Belediyeleri, belediyelere bağlı kuruluşlar ve iştirakleri katılabilecek.

226 üye belediyesi bulunan Marmara Belediyeler Birliği nin, üye belediyelerine yönelik olarak 3. kez düzenlediği yarışmaya, bu yıl da geniş katılım bekleniyor. Sosyo-ekonomik ve Kültürel Projeler, Çevre ve Altyapı Projeleri ve İyi Yönetişim Projeleri olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenecek proje yarışmasının kayıtları 11 Eylül 2009 tarihine kadar devam edecek. Yarışmada değerlendirilen projelerin sunum ve tanıtımları, geçen senelerde olduğu gibi büyük bir titizlikle yapılacak ve yarışmada dereceye giren proje müelliflerine çeşitli ödül ve mansiyonlar verilecek.