info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bik Şube Müdürü: Tekirdağ Gazeteleri Birleşiyor

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ’da günlük yayınlanan gazetelerin prensip birleşme kararı aldığını ifade etti.

Canbey, Tekirdağ'da şubenin kurulduğu günden bu yana birleşme konusunda çalışma yaptıklarını belirterek, gelinen nokta birleşme noktasında umut veriyor” dedi.
 
Tekirdağ’da basının kalitesini yukarı çekmek için çalıştıklarını belirten Canbey, “Kurumumuzun üst düzey yöneticileri ve gazete sahiplerinin katıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu yöndeki çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Bir tek amacımız var. O da şehrimizin gelişmesine, büyümesine basın açısından da katkı sunmak. Gazete sahipleri de bunun farkında. Eğer birleşme gerçekleşirse Tekirdağ basını ve Tekirdağ bundan çok kazançlı çıkacak” dedi.
 
Daha önce 4 kez birleşme toplantısı yaptıklarını belirten Canbey, bazı illerde birleşmelerin olduğunu ve sonuçların olumlu olduğunu dile getirdi. Tekirdağ olarak aynı güç birliğini yapabileceklerini söyleyen Canbey, "Güç birliği yapmaktan çekinmemeliyiz. Küçük sorunlara takılıp kalmadan büyük resme bakmalıyız” diye konuştu.