info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Biltur İnşaat Mutfak Showroom Hizmete Açıldı

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi üzerinde Bilal Turan tarafından dizayn edilen Biltur İnşaat ve Mutfak Showroom’un açılışına katıldı.

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili  Ali Kılıç  100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi üzerinde Bilal Turan tarafından dizayn edilen  Biltur İnşaat ve Mutfak Showroom’un  açılışına katıldı.
 
Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’nın yanısıra birçok işadamının da hazır bulunduğu açılışta konuşan  işyeri sahibi Bilal Turan açılışa gelen ve kendisine destek olan herkese teşekkür etti ve “İşyeri açmak kolay ancak o işyerini açık tutmak çok zordur. Ancak biz işyerini açık tutmak için çalışacağız” dedi.
 
Yeni işyerlerinin açılmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç da   Yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.
 
Tekirdağ’ın hızla geliştiğine dikkat çeken Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ise yeni açılan işyerlerinin Tekirdağ’a katkı sağlayacağını söyledi ve yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi. Protokol üyeleri kurdeleyi beraber keserek işyerini hizmete açtılar.