info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Birikimini Çerkezköy e Aktaracak

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, 27 Ağustos Salı günü CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklıyor. İlçe Teşkilatı’nda saat 19.00’da düzenlenecek toplantı ile Aday Adaylığını açıklayacak olan M. Zeki Gürcün, “Birikimimi Çerkezköy için kullanmak amacı ile Belediye Başkanlığı’na Aday Adayı oldum” dedi.

Partinin her kademesinde görev yaptığını ve 1994 seçimlerinde SHP’den Belediye Başkan Adaylığı da yaptığını belirten M. Zeki Gürcün, gerek özel sektörde, gerek ise devlet de önemli tecrübeler ve birikimler edindiğini kaydederek, “Halkımıza hizmet etmek, bilgi ve birikimlerimi bölgeye aktarmak için Aday Adayı oldum” dedi.
 
CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ
 
CHP’nin Çerkezköy’de ve bölgede güzel bir ivme yakaladığını ve Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Çerkezköy’ün sosyal demokrat bir Belediye Yönetimi ile tanışacağını belirten M. Zeki Gürcün, “Birbirinden değerli Aday Adayı arkadaşlarım var. Bütün aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte CHP’yi yerelde iktidara taşımak için hep birlikte çalışacağız.
 
KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ
 
Amacımız daha iyi, daha güzel ve daha yaşanabilir Çerkezköy’e katkı sağlamaktır. Elimizden gelen gayretimiz ile çalışmak istiyoruz. Partimiz hangi arkadaşımızı Aday gösterirse göstersin seçimlerden CHP’nin zafer ile ayrılacağına ve CHP’nin Çerkezköy’de iktidara geleceğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.
 
HERKES DAVETLİ
 
Aday Adaylığını açıklayacağı toplantıya partiye gönül vermiş herkesi davet eden M. Zeki Gürcün, “CHP’nin iktidara yürüyüşünde tüm dostlarımızı, partililerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.
 
MEHMET  ZEKİ  GÜRCÜN KİMDİR
 
İzmir Karşıyaka nüfusuna kayıtlı, 1955 Mardin doğumludur.
1980 yılından beri Çerkezköy‘de yaşamaktadır. İngilizce Öğretmeni Ayten Gürcün’le evli ve Çerkezköy doğumlu iki erkek çocuk babasıdır.
Babasının iş durumu nedeniyle ilk ve orta eğitimini Batman’da, lise eğitimini İzmir’de tamamladı. İzmir Ege Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü 1978 yılında bitirerek Endüstri Mühendisi oldu.
1978-1979 yılları arasında Çankırı ve Manisa‘da Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak devlet memurluğu yaptı.
Askerlik görevini 1980 yılında Çerkezköy’de Yedek Subay olarak tamamladı.
Peg-Profilo (B-S-H) Fabrikası’nda 1981-1997 yılları arasında 16 yıl yönetici olarak çalıştıktan sonra emekli oldu. Emekli olduktan sonra 2 yıl kadar süreyle Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada Genel Müdürlük görevinde bulundu.
1990’lı yıllarda Profilo çalışanlarına yönelik Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan 64 Konutluk Onur Yapı Kooperatifi’nin başkanlığını yaptı.
1994 yılında SHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katıldı. Çeşitli dönemlerde CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulundu.
Fevzipaşa İlköğretim Okulu ve SSK Hastanesi Koruma Derneklerinde uzun yıllar başkanlık yaptı.Değişik dönemlerinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Çerkezköy Sanayiciler Derneği üyesidir.
Halen Kızılpınar Opet Akaryakıt İstasyonu sahibi olarak ticaretle uğraşmaktadır.
2009 Mart seçimlerinde CHP’den Çerkezköy’ü temsilen  Tekirdağ İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi.
Tekirdağ İl Genel Meclisi 1. Döneminde 2009-2011 yılları arasında  Meclis 1.Başkan Vekilliği görevinde bulundu.
Halen Çerkezköy Devlet Hastanesi Hasta Hakları Kurulu Üyeliği görevini sürdürmekte ve İngilizce bilmektedir.