info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bisikletleriyle Dünya Turuna Çıkan Grup Malkara’da

Bisikletleriyle dünya turuna çıkan Alman, İsveç, Avustralya ve İsrailli turistlerin oluşturduğu “MÜZİK GRUBU” Malkara ilçesinde mola verdi.

Yunanistan üzerinden, Türkiye’ye gelen, Malkara, Tekirdağ ve İstanbul’u gezip daha sonra İran ve Pakistan’a, oradan da Hindistan’a gideceklerini söyleyen turistler yaptıkları açıklamada; Amaçlarının değişik ülkelerdeki farklı kültürleri görmek ve tanımak olduğunu ifade ederek, asıl hedeflerinin dünyadaki kimsesiz ve yoksul çocuklara yardım etmek olduğunu dile getirdiler.
 
SOKAKTA MÜZİK ZİYAFETİ
 
Malkara Şadırvan Meydanında müzik enstrümanlarıyla vatandaşlara sokak müziği ziyafeti çeken “ Evrensel Müzik Grubu” yaptıkları renkli şovlarıyla izleyenlerin büyük ilgi odağı oldu. Çalgılarıyla gösteri yapan grubu dinleyen vatandaşlar daha sonra yaptıkları para yardımıyla bu organizasyona katkıda bulundular. Turist grup ilçeden ayrılırken gördükleri konukseverlik ve Türk insanının kendilerine gösterdiği ilgiyi hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, Türkiye’yi çok seviyoruz” dediler. Malkara halkından büyük ilgi gören turistlere, çay ve simit ikram edildi.