info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Boing ten Hayrabolu ya Eğitim Desteği

Boing Türkiye Başkanı Greg Pepin Hayrabolu nun Çerkezmüzellim kasabasında Bilişim Teknoloji sınıfı kurdu.

Boing Şirketi Çerkezmüsellim'de "Bilişim Teknolojileri Sınıfı" kurdu.

The Boeing Company tarafından Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesindeki Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu'na kurulan bilişim teknolojileri sınıfı, törenle hizmete girdi.
 
Törende konuşan Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, eğitimin dünyanın geleceği için önemine değinerek, bu alanda verilen desteğin, Boeing'in kurumsal anlayışının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
"Dünyanın geleceğini yeni nesiler şekillendirecek ve eğitim alanına verdiğimiz destek, kurum kültürümüzün vazgeçilmez bir parçasıdır. Türkiye'de çalışıp, Türkiye'de yaşıyoruz ve topluma katkıda bulunuyoruz.
 
Bu kapsamda, Boeing firması olarak, Türkiye'nin birçok ilinde ilköğretim okullarına kurmuş olduğumuz bilişim teknolojileri sınıflarının, yarınların sahibi olan çocuklarımıza, çağdaş ve geniş bir bakış açısı kazandırmasını umuyoruz.
 
"Pepin, Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu'na kurulan bilişim teknolojileri sınıfında 400 ün üzerinde öğrenci ve 46 öğretmenin
faydalanacağını belirterek, Boeing'in 12 yılda eğitim alanında destek vermiş olduğu proje sayısının 38 şehirde 107'ye ulaştığını belirterek, "Boeing Türkiye, eğitim, sağlık, insani hizmetler ve kültür sanat alanlarında pek çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
2000 yılından bu yana, Boeing, Türkiye'nin 38 şehrinde 107 eğitim projesine destek olmuştur. Bu projeler arasında ilköğretim okullarında bilişim teknolojileri, fen sınıfları ve kütüphaneler kurulması ve okul binalarının yenilenmesi yer almaktadır. Boeing, aynı zamanda öğrencilere spor ekipmanı bağışlamakta ve burs imkanı sağlamaktadır. Ayrıca uzay kampı Türkiye'nin kurucu sponsorlarından biri olarak Boing, 2001 yılından bu yana 340'ın üzerinde öğrenciye kampa katılmaları için burs vermiştir" dedi.
 
Törene Boeing'in Ekim ayında görevi Pepin'den devralacak yeni yöneticisi Bernie Dunn, Kaymakam Tamer Orhan, Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.