info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

BSH, 13 Bininci Fidanı Toprakla Buluşturdu

Türkiye’nin ve dünyanın lider beyaz eşya üreticileri arasında yer alan BSH Ev Aletleri, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 13’üncü ağaç dikim etkinliğinde 13 bininci fidanı toprakla buluşturdu.

BSH tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen etkinliğe BSH Türkiye Çerkezköy Teknik Hizmetler Müdürü Joachim Kuntze’nin yanı sıra eğitim ortağı olan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Yönetimi ve BSH Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri katıldı. 
 
Hallaçlı Binkılıç yolu üzeri Garnizon Komutanlığı karşısında düzenlenen fidan dikim etkinliğinde konuşan BSH Türkiye Çerkezköy Teknik Hizmetler Müdürü Joachim Kuntze, "2003 yılında başlattığımız fidan dikme etkinliğini geleneksel hale getirdik. Bu yıl 13’üncüsünü düzenledik. Her yıl bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. Bu yıl da 13 bininci fidanımızı toprakla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 
Her yıl dikilen bin ağaçtan 500’ünün BSH Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından finanse edildiğini kaydeden Joachim Kuntze, "Bu da doğaya karşı duyarlılığınızın güzel bir göstergesidir. BSH Mesleki Eğitim Merkezi 2000 yılında kuruldu. Şuana kadar 304 öğrencimizi mezun ettik. 64 öğrencimiz ile eğitime devam ediyoruz. İlk diktiğimiz ağaçları gördüğümde ilk mezunlarımız aklıma geliyor. Bizim için her öğrenci bir fidandır. Bu sene ağaç diken sizler, sizden öncekiler gibi BSH’ın köklerini güçlendirmeye devam edeceksiniz" açıklamalarında bulundu. 
Etkinlik öğrencilerin bin kara çam fidanını toprakla buluşturmasının ardından sona erdi.