info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu İsrafa Kim Dur Diyecek

Muratlı’nın Her Tarafı Kilit Taşı

 
Yakın bir zamanda haber merkezimizce Muratlı’nın göçmen konutları mevkiindeki binlerce kilit taşının atıl durumda olduğunu, kilit taşlarının çöplerle karışıp ziyan olduğunu dile getirmiştik.
 
 
O günden bu güne kadar, Muradiye mahallesi, Nazım Sav caddesi ve Çelikkol iş hanı yanındaki sokağa yeni taş kilit taşları döşendiğini belirtmiştik. İlçe merkezinin asfaltlama çalışması esnasında sökülen bu taşların, yeniden sokaklara döşeneceği söylenmişti. Bu taşlar atıl durumda olup, istiklal mahallesinin Sıra dükkânlar mevkii ana caddesine bağlanan sokaklara yeni taşlar döşenmektedir.
Biz köy yollarının yapılması için haberler yapmıştık. Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak da müdahalede bulunarak bu yolları yaptırmıştı. Ardından belediye başkan yardımcısı Güler Aktaş, ilçe başkanıyla birlikte bu yollarda fotoğraf çektirmiş, karşı parti mensubu gibi, “takipçisi olacağız” demiş, bunu da sosyal medyada paylaşmışlardı.
 
 
Şimdi soruyoruz;
-Sayın Güler Aktaş, göçmen konutları mevkiinde vatandaşın vergileriyle alınan binlerce taş atıl durumdayken, bu sokaklara neden yeni kilit taşı döşüyorsunuz?
-ya da kongre seçimlerine müdahale etmekten asıl görevi olan belediye başkanlığı görevini unutuyor musunuz?
-Ya da sizin yaptığınız gibi,sizin takip etmeniz gereken bu israfın takipçisi olup,sosyal medyada kim paylaşacak?
-belediye meclis üyeleri,yeni kilit taşı alınıp yollara döşenmesi kararlaştırırken,bu konu belediye meclisine gelip müdahil oldular mı?
-Bu israfın hesabını kim verecek?
 
 
 
 
AÇIKLAMA;YANDAKİ KİLİT TAŞLARI ŞAHSA AİTTİR.YOLUN TAŞLARI YENİ DÖŞENMİŞTİR
Kaynak : Murat Ürtekin