info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büfeciler Karara Tepki Gösterdi

Çorlu’da geçtiğimiz hafta bir büfe soygununda Jandarma tarafından yakalanan K.G. ve İ.D. adliyeye sevk edildi. K.G., mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Çorlu’ya bağlı Yenice beldesinde geçtiğimiz Pazar sabahı  Z.Y.’ye ait büfeye girerek burada bulunan sigara ve içkileri çalan zanlılardan K.G., olay yerinde araç içinde yakalanarak  gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili olarak ise kaçan iki zanlının kimliği tespit edilmişti. Çorlu İlçe Jandarma ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin büyük çabasıyla kaçan zanlıların kimlikleri kısa sürede tespit edildi. Bunun üzerine kaçan zanlılardan İ.D., jandarmaya gelerek teslim oldu. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen İ.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya karışan zanlılardan araç içinde yakalanan K.G. ise alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
SERBEST KALDI
 
Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen K.G., mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Zanlılar genelde sabaha karşı hırsızlıkları gerçekleştirdiği ve kar maskesi taktıkları güvenlik kameralarına yansımıştı. Esnafın en büyük korkusu tekrar hırsızlık olaylarının tekrar olması olduğu belirtildi.
 
ESNAF TEDİRGİN
 
Esnaf, “ Biz kabus yaşıyoruz. Hırsızların girmedikleri yer kalmadı. Ne kadar önlem alırsanız alın giriyorlar. Bir de bu kişiler güvenlik güçleri tarafından yakalanıyor ancak daha sonra ise serbest kalıyor anlamış değiliz” dedi.