info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bunalıma girince intihar etmek istedi

Tekirdağ da 5 bin TL borcunu ödeyemediği gerekçesiyle bunalıma girerek inşaat halindeki bir binanın 6. katına çıkan 3 çocuk annesi Gülşen K. polisin ikna etmesi üzerine intihardan vazgeçirildi.

Hürriyet Mahallesi ndeki Pazar sokağının arka kısmında bulunan inşaat halindeki bir binanın 6. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan 3 çocuk annesi Gülşen K. korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Olayı gören çevre sakinlerinin durumu polise bildirmesinin ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ne bağlı Çevik Kuvvet, Asayiş Şube ve Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü ne bağlı ekipler kısa sürede olay yerine gelerek binanın etrafında güvenlik çemberi oluşturdu. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri de Gülşen K nın atlama ihtimaline karşı yere branda sererek önlem almaya çalışırken ambulans ekipleri de olası bir duruma karşı hazır bekletildi.
3 çocuk annesi olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Gülşen K., çeşitli bankalara 5 bin TL borcu olduğu ve 6 yaşındaki sara hastası kızını tedavi ettiremediğini söyleyerek "yaşamak istemiyorum. Ölmek istiyorum" diyerek bağırdı. Polis ekipleri Gülşen K yi sakinleştirerek intihardan vazgeçirmek için 3 saat boyunca dil döktüler. Gülşen K yı sakinleştirmek için bulunduğu kata çıkan Asayiş Şube Amiri Tarık Tekin, genç kadını kararından vazgeçirmeye çalıştı.
3 saatlik ikna çabalarından sonra polisin, borçlarının ödeneceği ve çocuğunun tedavi ettirileceği sözü vermesinin ardından genç kadın intihardan vazgeçirilerek aşağıya indirildi. Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne vurulan Kabakçı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.