info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir`den Büyük Sorumsuzluk

Engelli Uyum Yasasını Hiçe Sayıyorlar

Daha önce Muratlı’nın göçmen konutları, devlet hastanesi ve Anadolu lisesine giden yolda kaldırım olmadığını, inşaat firmalarının da bu yolları işgal ettiğini, bazı apartman sahiplerinin kaldırım üzerine rampa kurarak halkın geçiş yolunu kapattığını yazmıştık. Fakat Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, sosyal medyada beğeni yapan personellerini dahi takip ederken, bu habere duyarsız kalmıştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde oy birliğiyle kabul edilen “engelli uyum yasası” nı hiçe sayan Tekirdağ büyükşehir belediyesi, bırakın engelliyi, normal bir insanın dahi geçiş imkânı olmayan bu duruma duyarsız kalmaya devam ediyor.

VATANDAŞTAN ALBAYRAK’A TEPKİ; “HER YERE RESİM ASMAK KÖYLERDE NAMAZ KILMAK BOŞ VE YALAN KONUŞMAKLA DEĞİL HİZMET ETMEKLE BAŞKAN OLUNUR?”

Göreve geldiği günden beri Muratlı’ya hiçbir hizmet yapmayan, iller bankasının yaptırmış olduğu 11 ilçeye okul ve bir türlü faaliyete geçmeyen gereksiz israf olan yarı olimpik havuzla övünen Kadir Albayrak’a tepki gösteren vatandaşlar; “Bu Başkan Muratlı’ya ne yaptı? Gelip yüzmek için kendine havuz yaptı. Bir de tazecik fidanları kesip, İnanlı Çeşmesine meyhane yaptı.

Hala hangi yüzle Muratlı’ya geliyor? Muratlı’ya geliyor, partiyi, Sırtköyü, belediye başkanını ziyaret edip, çekip gidiyor. Bir de köylerde namaz kılıyor. Bize çalışan adam lazım. Bu yolun halini altındaki lüks jip ile göremiyorsa, haberleri de mi görmüyor. Bunun adı nedir? Bir kaldırımı yapamıyorlarsa, bunun adı sorumsuzluk mu, beceriksizlik mi? Biz bu sahipsizliği hak edecek ne yaptık?

Bir daha hangi yüzle gelip oy isteyecekler?” Diye tepki gösteriyorlar.

Büyükşehirin bu vurdumduymazlığı ne kadar sürecek vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin