info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çemyo Çerkezköy İçin Önemli Bir Kazanım

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde 1187 öğrencisiyle 2013-2014 Akademik Yıl açılışını yapan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde 1187 öğrencisiyle 2013-2014 Akademik Yıl açılışını yapan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi. 
 
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş, Müdür Yardımcıları Özlem Göksel ve Metin Taşkın tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Kubilay, okul idaresi ile birlikte önce sınıfları gezerek, okulun fiziki şartları hakkında bilgi aldı. 
 
Mevcut binada 1187 öğrenciye akademik eğitim verildiği bilgisini veren Buluş, “Yüksekokulumuz bünyesinde ikinci öğretimlerle birlikte 9 ayrı program bulunuyor. Bunlardan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Lojistik Programımız, hem gündüz hem de gece programına öğrenci kabul ediyor. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Tekstil Teknolojileri ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programımızın ise sadece gündüz programları bulunuyor” diyerek, okuldaki eğitimi kadrolu 14 öğretim görevlisi ile gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
 
Veliköy’de 118 dönümlük alana inşa edilen Çerkezköy Meslek Yüksekokulu yeni binalarının inşaat çalışmalarının belirlenen plan dahilinde devam ettiğini dile getiren Buluş “Veliköy Belediyesi’nin üniversitemize tahsis ettiği 118 dönümlük alanda inşaat çalışmaları devam ediyor. Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Osman Şimşek Hocamız da, projeyi yakından takip edip, gereken desteği sağlıyor. Önemli bir aksilik yaşanmaması halinde, seneye Yeni Akademik Yıl’a yeni binada girmeyi hedefliyoruz. Yeni yerimizde, inşallah daha ferah bir ortamda, öğrencilerimizle bilgi paylaşımı imkanı bulacağız. Öğrencilerimiz, şuan için eksikliğini hissettikleri kampus havasını yeni yerimizde fazlasıyla yaşama fırsatı bulacak” dedi. 
 
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun varlığının ilçeye çok yönlü değer kattığını söyleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, “İlçede 1187 üniversite öğrencisinin bulunması, ilçedeki sosyal ve ticari hayata büyük zenginlik katıyor. Bu katkıyı daha da arttırmak için, biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” diye konuştu.
 
Üniversitelerin, bulundukları yerleşim yerlerinin kalkınmasında önemli rol oynadığına dikkat çeken Kubilay, bütün Çerkezköy’ün, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu sahiplenmesi gerektiğini dile getirdi.
 
Veliköy’deki kampus projesinin kendisini de heyecanlandırdığını söyleyen Kaymakam Kubilay, “Veliköy’deki kampus alanı, hem mevcut öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, hem de yeni atılımların gerçekleşmesine olanak sağlayacaktır” şeklinde konuştu. Yeni Akademik Yıl’ın hayırlı olması dileğinde bulunan Kaymakam Kubilay’a, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş tarafından ‘ÇEMYO’ rozeti ile, yüksekokulun kuruluşunun 15. Yılı dolayısıyla bastırılan ‘özel pul’ hediye edildi.