info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Müftülük Çalıştayı Düzenlendi

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Müftülük Çalışyayı düzenlendi.

Çerkezköy Müftülüğü’nce düzenlenen çalıştayda Doç. Dr. Ali Arslan öncülüğünde müftülüğün misyon ve vizyonu belirlenerek hizmet haritası çıkarıldı. Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın başlattığı 'Arama Konferansı ve Kurumsal Check-Up' programı kapsamında Çerkezköy’de din görevlilerinin katıldığı bir Çalıştay düzenlendiğini belirterek, "Katılımlı, motivasyonlu, ortak akıl ve takım halinde öğrenerek, şimdiyi anlama ve geleceği planlama toplantısı dediğimiz Arama Konferansı ve Kurumsal Check-Up adı altında bir nevi Çalıştay gerçekleştirdik" dedi. 
Çalıştayın amacının Çerkezköy’ün mevcut durumunu tespit etmek olduğunu belirten Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, "Toplumumuzu aydınlatma konusunda planlamalar yapmak istedik ve bu konuda toplumun aydınlatılması için planlar hazırladık. Hepsi tek tek önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek. Bu çalıştay aynı zamanda Müftülüğümüzün misyonu ve vizyonunu belirlemek, yol haritasını, hizmet haritasını ortaya çıkarmak açısından da çok önemliydi. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum" ifadelerini kaydetti. 
Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, gerçekleşen Çalıştay’ın her yönden çok yararlı olduğunu belirterek, “Bu programdaki bir diğer hedefimiz personelimizin kurumsal amaç ve hedeflere daha odaklı hale getirilmesini ve ortak kurum kültürünün oluşturulmasını sağlamaktı. Bu açıdan Çalıştay’ımız daha da önem kazandı. 2 tam gün süreyle düzenlenen Çalıştay’da teşkilatımızın gelişmesi yönünde atılması gereken adımların yönetici ve çalışanların ortak düşünceleri paralelinde belirlenen bu çalışma, hem motivasyon sağlamakta, hem bir kurumsal checkup, hem de bir gelecek planlaması niteliği oluşturdu. En önemli yanı da ortak akıl toplantısı olduğu için yüksek katılım, coşku ve vizyon doğrultusunda bütünleşme, kurumsal benimseme ve aidiyet duygusu kazandırmasıdır" diye konuştu. 
Müftü Yusuf Tuna, Çalıştay sonucunda bir de rapor hazırlandığını belirtti.