info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköyspor 2’inci Devreye Galibiyetle Başladı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi temsilcisi Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında evinde Keşanspor’a konuk oldu.

Yaptığı yeni transferlerle Keşanspor karşısına çıkan Çerkezköyspor 86. dakikada bulduğu golle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi. Elde ettiği üç puan ile ikinci devreye umutlu başlayan Çerkezköyspor’da oyuncular maçın ardından büyük sevinç yaşadılar. 
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor ligin ikinci devresine galibiyet ile başladı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşma saat 13.30’da başladı. Çerkezköyspor karşılaşmaya 81-Hüseyin, 2-Mehmet, 3-Kadir Mert, 4-Mehmet,5- Abdi, 6-Vedat, 7-Gökhan, 8-Emirhan, 9-Şafak, 10-Ogün ve 11-Zülküf kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Keşanspor ise karşılaşmaya 1-Cemil, 2-Anıl, 3-Şahin,4-Selahattin, 5-Semih, 6-Doğukan, 7-Serhat, 8-Burak,9-Kamil, 10-Ozan, 11-Murat ilk on biri ile çıktı.
 
Karşılaşmaya her iki takım da üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteği ile maça mutlak üç puan parolası ile giren Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk on beş dakikası karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Keşanspor kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor 35.dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Sağ kanattan Ogün ile gelişen atakta Zülküf’ün kafa vuruşunu kaleci kontrol etti. 
Karşılaşmanın 38.dakikasında sakatlanan Şafak’ın yerine oyuna Polat dahil oldu. Taraftarının desteği ile galibiyet golünü arayan Çerkezköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Emirhan’ın kullandığı serbest vuruş üstten auta çıktı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. 
 
Karşılaşmanın ikinci devresinde rüzgarı arkasına alan konuk ekip Keşanspor etkili hücumlarla Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 81.dakikasında Vedat’ın yerine oyuna Muhammed dahil oldu. 
 
GOL 86’DA GELDİ 
 
84.dakikada sağ kanattan Osman’ın ortasında Kamil topa dokunamadı. 86.dakikada Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Orta alandan Serkan’ın ceza sahası içine gönderdiği topa Abdi dokundu. Kaleye giden topta savunma oyuncusuna çarpan top ağlarla buluşunca Çerkezköyspor karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük sevinç yaşayan Çerkezköyspor’lu oyuncular sevincini yedek kulübesi ile paylaştı. 
 
Karşılaşmada öne geçen Çerkezköyspor, kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda organize ataklar geliştiren Çerkezköysor, ikinci golü de aradı. 
 
Uzatmaların ikinci dakikasında Mehmet ceza sahası dışında topla buluştu. Ancak vuruşu üstten auta çıktı. Uzatma dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 
 
Çerkezköyspor galibiyet ile puanını 9 yaparak ikinci devreye umutlu başlamış oldu. Çerkezköysporlu futbolcular karşılaşmanın ardından galibiyetin sevincini taraftarlar ile yaşarken, Çerkezköyspor Teknik Direktörü Metin Aydemir "Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımızı göstermiş olduğu mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum. Bu galibiyet ile birlikte ikinci devre üst sıralara tırmanacağız. Bu bir başlangıçtır. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.