info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chpli Gençlerden Açıklama

"Anaların Gözü Arkada Kalmasın"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Örgütü Başkanı Ogün Kürümoğlu Gençlik kollarının projeleri kapsamında, 81 il deki CHP Örgütleriyle ile tek tek irtibata geçilip Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ ne Öğrenci olarak gelecek üniversiteli gençler ile birebir ilgileneceklerini bildirdi.
 
Kürümoğlu yaptığı açıklamada; ‘’bizler CHP İl Gençlik Örgütü olarak ‘’Gözün Arkada Kalmasın Anne’’ projesi kapsamında üniversiteye yeni kayıt olan genç kardeşlerimizin sorunlarıyla birebir ilgileneceğiz.’’dedi.
 
Özellikle öğrenciler arasından yaptıkları araştırmalar sonucunda öğrencilerin en büyük sıkıntıları, üniversiteye kayıt olduğu aşamada yaşadıklarını bildiklerini kaydeden Kürümoğlu, Genç kardeşlerimize kucak açacağız. Onların bizi bulmalarını beklemeden biz onları bulacağız ve kendilerine yurt, ikametgah konusunda v ayrıca sosyal konularda da yardımcı olup onlara Tekirdağ’ı ve Namık Kemal Üniversitesi’ni tanıtacağız.’’ dedi.
Ayrıca Kürümoğlu, kurdukları stantlar aracılığıyla da öğrencilerle irtibat sağladıklarını belirtti.
 
Öte yandan özellikle annelerin çocuklarını gurbete bırakacak olmalarının hüznünü azaltmak adına projeye bu ismi verdiklerini belirten CHP İL Gençlik Örgütü Başkanı Ogün Kürümoğlu; Annelerin gönlü rahat olsun. Genç kardeşlerimizin huzuru mutluluğu için her şeyi yapacağız. Kardeşlerimiz bizlere emanet.’’ Dedi.