info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Emniyetspor a Belediye Desteği

Aroma Voleybol Üçüncü Ligi nde Çorlu yu temsil edecek olan Emniyetspor a Çorlu Belediyesi, 17 Ekim tarihinden itibaren destek olacak.

Aroma Voleybol Üçüncü Ligi nde Çorlu yu temsil edecek olan Emniyetspor a Çorlu Belediyesi, 17 Ekim tarihinden itibaren destek olacak.

Geçtiğimiz yıl Tekirdağ il genelinde birinci olan ve pek çok önemli karşılaşmayı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Emniyetspor, çalışmalarını bundan sonra Çorlu Belediyesi bünyesinde sürdürecek.

Yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdüren Çorlu Belediyesi Emniyetspor, 17 Ekim de sezonun ilk maçını yapacak. Başarılı voleybolcular, antrenörler ve kulüp yönetiminin gözetiminde taktik ağırlıklı antrenman çalışması yaptılar. Çorlu Belediyesi Emniyetspor Kulüp Başkanı Hasan Dilber, Voleybol kulübümüzü kurmamızın üzerinden üç yıl geçti. Bu süre içerisinde pek çok başarıya imza atan takımımız voleybol üçüncü liginde oynamaya hak kazandı. Kulüp yönetimimiz takımdaki sporcularımızın velilerinden oluşmaktadır. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, özverili bir şekilde çalışıyoruz. Sporcularımıza ve hocalarımıza güveniyoruz. Yeni sezonda Çorlu Belediyesi nin de desteğiyle başarılarımızı daha ileri bir noktaya taşımak istiyoruz diye konuştu.